Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Skordopordonikos(Nicram Shac'cul)- [...]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA to jest wiersz?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuBo dla mnie wygląda, jak spis wyrwanych z kontekstu zdań z różnych artykułów prasowych.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuSensu w tym nie widzę.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcWygląda jak skopiowane z Europy XX wieku Normana DaviesaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
w tym tygodniu na TVN Turbo w programie Monster Garage miłośnicy piwa znajdą coś dla siebie. Jessie James z ekipą montuja minibrowar na wozie strażackim by potem zjawić sie na imprezie plenerowej.
Właśnie obejżałem , ciekawy pomysł.-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Mam nadzieję, że nie dubluję tematu, przejrzałem dział i chyba nikt o tym jeszcze nie pisał. Problem jest taki: w wielu książkach i na stronach dotyczących piwowarstwa polskiego autorzy powołują się na kronikę Thietmara, w której miał on nazwać Bolesława Chrobrego piwoszem. Niektórzy...
-
Channel: Historia
2018-02-15, 11:49 -
-
Zakupiłem sobie chłodnice za 90 zł wygląda jak na zdjęciach. Miałem wątpliwości do tych plastików i zrobiłem pierwszy test, wypadł negatywnie przy chmieleniu na ostatnie 15 min wrzuciłem chłodnice, po 10 min jak przyszedłem plastiki odskoczyły i puściły zwoje co zaskutkowało efektem...
-
Channel: Sprzęt
-
-
ESB ze środkowej Anglii. Hook Norton, założony w połowie XIX wieku jest jednym z ostatnich działających wiktoriańskich browarów, które stosują tradycyjne metody produkcji i dystrybucji swoich piw. Haymaker, czyli Żniwiarz, a w zasadzie Sianokosiarz ma 5% alkoholu. W opisie składu nie rozwodzono...
-
Channel: Anglia
-
-
=====================================
W ramach imprezy Grodziskie Piwobranie, odbywa się w tym roku kilka imprez:
2008.08.20-22 - Letnia Szkoła Piwowarów 2008 - Grodzisk Wielkopolski
2008.08.23 - 29. Międzynarodowa Giełda Birofiliów - Grodzisk Wielkopolski
2008.08.23...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
- Loading...