Ponieważ w moim wieku w sprawach dopieszczania coraz częściej mogiem liczyć jeno na siebie to przy okazji prezentacji dla zainteresowania małe rsume mojej piwnogrficznej tfu...rczości
Wielki B to dla Ciebie
Collapse
X
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Dzięki Ergie za te kilka chwil poświęconych dla mnie na prezentację twórczości piwografa. Obrazki obejrzałem z wielką ciekawością. Rozumiem, że na codzień pracujesz w jakimś wydawnictwie, a Twoimi podstawowymi narzędziami są Corel i Photoshop...
Comment
-
-
Niestety musze Cię rozczarować.
Na codzień obecnie jestem nauczycielem. W przerwach jestem historykiem techniki pożarniczej, w międzyczasie zajmuję się grafiką użytkową i od czasu do czasu buduję makiety architektoniczne obiektów zabytkowych.
A jeśli chodzi o narzędzia graficzne używam Corela pod Windą i GIMPa na LinuxieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesOj wielki jesteś Ergie nie znam lepszego grafika wektorowego i nie mówię tego, by cię zjednać w pewnej sprawieLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieA ja znam wielu, ale nie licz, że podam Ci ich namiary
Comment
-
Comment