Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DaemooN1985
Wyświetlenie odpowiedzi
Piosenki o piwie (niekoniecznie przy piwie)
Collapse
X
-
Odkopuję!
Nie pojawiła się tu jeszcze nazwa NO REDEEMING SOCIAL VALUE, czyli banda świrów z Nowego Jorku, grająca prostacki, imprezowy hardcore.
NO REDEEMING SOCIAL VALUE - STILL DRINKING
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
BEER = FUN
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
All I Wanna Do (Is Drink Beer)
i coś na żywo:
Piwko OK?!
Comment
-
-
To ja zapodam coś od siebie, a jak ja to musi być Rush.
Co prawda utwór nie o piwie, ale wątek piwny jest, czyli zgodnie z tym, o czym pisał Wrojtek.
I get home at five o'clock,
and I take myself out a nice, cold beer.
Wracam do domu o piątej godzinie i biorę sobie fajne, zimne piwo.
Ten utwór to chyba o mnie
Comment
-
-
Dziwi mnie trochę, że jeszcze tego nie było o.O
Zdrowa Woda - Piwo
Wersja koncertowa
albo z pokazem slajdów, ale lepszym dźwiękiem.Lubię placki
Comment
-
-
A propos Zdrowa Woda musiała się pewnego razu dostosować do antyalkoholowego charakteru festiwalu - http://www.youtube.com/watch?v=tCypioOAImc
Comment
-
-
Aha. Piszę to bo wczoraj widziałem ich w akcji na koncercie w Katow.
Pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anglo Wyświetlenie odpowiedziPiwna Formacja - autorskie piosenki o piwie, które wykonują piwowarzy, birofile i absolwenci Akademii muzycznej. Polecam.
Tak powstaje piwo:
http://www.youtube.com/watch?v=Rku9WlsZyhE
Comment
-
-
FOR BEER DRINKERS AND HELL RAISERS!
Tego jeszcze nie było. Dwa kawałki ''Beer Drinkers and Hell Raisers",oryginalny zagrany przez ZZ TOP i skowerowany przez MOTORHEAD. Słuchajcie,oglądajcie i pijcie piwo!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anglo Wyświetlenie odpowiedziAha. Piszę to bo wczoraj widziałem ich w akcji na koncercie w Katow.
Pozdrawiam
Comment
-
-
-
Wujek Tom
Onkel Tom Angelripper- dwa kawałki o piwie starego pijusa z Sodom... "Diebels Alt" i "Altbierlied"
Comment
-
Comment