Lepieje
Collapse
X
-
Comment
-
"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
Lepiej na obiad zjeść starą szlafmycę
niż pić produkty z ZP Głubczyce"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
To ja przewrotnie, ale to efekt bolesnej kontuzji łydki jakiej nabawiłem się dziś na piłce...
Lepiej czasem wypic Żywca
niż za nogę miec parszywcaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2009-03-01, 20:07.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
-
Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.-
Channel: Festiwale piwne
-
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment