Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry
Wyświetlenie odpowiedzi
Jestem piwowarem domowym
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genjuro Wyświetlenie odpowiedziClip warto nakręcić w większej rozdzielczości. Następnie w razie potrzeby bardzo łatwo można go przeskalować np. żeby umieścić w sieci.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Na piwo.org trwają prace nad szlifowaniem tekstu. Najnowsza wersja tutaj.
Mam też dobrą wiadomość, kolega Jejski ma znajomego, który komponuje muzę do spotów reklamowych. I zgodził się on skomponować muzę do naszego spotu. To sprawi, ze nie musimy się martwić o prawa autorskie, no i muza powinna być taka jakiej potrzebujemy. Myślę, że nie od rzeczy byłoby wynagrodzić (ekhm... obdarować) go piwem domowym, po butelce od każdego występującego.
Comment
-
-
Lista castingowa ruszyła.
Ze względu na to, że większość prac toczy się na piwo.org, również tam, jest lista zgłoszeń osób, które chcą wziąć udział w spocie. Proszę więc o dopisywanie się w tym temacie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziJa parę filmów amatorsko zmontowałem, ale nie powiem, żebym się znał na sztuce montażu, prędzej na technice... Mogę się zgłosić, jako rezerwowy.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziWspaniała rada Wuju. Pycha. Do momentu zgłoszenia się kogoś bieglejszego, zostajesz mianowany Głównym Montażystą Projektu "Jestem piwowarem domowym".
Comment
-
-
Ku chwale piwowarstwa domowego!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Ale też nie wszyscy z BB są na forum Piwo.org, a bez sensu rejestrować się li tylko na zapisSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziAle też nie wszyscy z BB są na forum Piwo.org, a bez sensu rejestrować się li tylko na zapis
Jako kierownik projektu tak zarządziłem i będę się tego trzymał, bo tak mi będzie łatwiej nad wszystkim zapanować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genjuro Wyświetlenie odpowiedziPamiętacie reklamę chyba Heńka. O olbrzymiej lodówce pełnej piwa... i okrzyku radości?? Może zrobić coś podobnego ale zamiast lodówki pokazać własne warzelnie??
A taką reakcję mniej więcej wywołuje mój kegerator.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genjuro Wyświetlenie odpowiedziNo to może zrobić parodię?
To ma być klip o dumnych, radosnych, szczęśliwych ze swoich wyrobów piwowarach domowych, a nie jakiś kabaret.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment