Jestem piwowarem domowym
Collapse
X
-
Nakręciłem swoją działkę i podesłałem materiał do montażysty.
Ludziska - czas leci - kręćcie swoje filmiki !!!
Comment
-
-
Ja mam niby nakręcony materialik ze Szkółki, ale kamerzysta stał daleko i słabo mnie słychać (i widać) ale podeślę, może da się jakoś to przystosować. No i jeszcze wersję domową muszę sporządzić, ale do tego muszę warzyć piwo... do 15 zdążę... chyba.
Comment
-
-
Pierwszy klaps. Z niespodziankami.
Materiał w surowej szacie pojedzie do Pawła (trzeba więc załączyć jakieś piwo!).
Prompter szybko przelatywał i nie było miejsca na improwizację (prawda Staś?)
Chyba nie będzie czasu na powtórki. Przyszły weekend Zlot, następny Kazimierz...
Nagrywacie cóś?"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziPierwszy klaps. Z niespodziankami.
Materiał w surowej szacie pojedzie do Pawła (trzeba więc załączyć jakieś piwo!).
Prompter szybko przelatywał i nie było miejsca na improwizację (prawda Staś?)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziPrzyszły weekend Zlot, następny Kazimierz...Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziw Kazimierzu.. czy ktoś się też wybiera?Last edited by artur2; 2009-09-06, 19:20.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNa zlocie to mnie nie będzie, ale w Kazimierzu.. czy ktoś się też wybiera?"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Hej, czas nagrywania wyznaczam do końca września. Tak naprawdę nieistotne jest kto się zgłaszał, kto się nie zgłaszał - ten kto nagra i wyśle materiał do pawelka33, ten wystąpi. Czas nadsyłania materiałów 30. września 2009.
Comment
-
-
Nieśmiało przypominam, że pozostał niecały tydzień.
Comment
-
-
Mam prośbę, żeby wpisały się osoby, które zamierzają coś jeszcze nagrać. Wg pawelka potrzebujemy jeszcze całkiem sporo materiału, więc zachęcam do mobilizacji.
Przeszła mi przez myśl taka idea, żeby premierę (względnie prapremierę) spotu zrobić na Jesiennych Spotkaniach Browarników, które odbędą się we Wrocławiu w dniach 21-22X. Pytanie czy jesteśmy się w stanie zmobilizować, żeby w ciągu tygodnia, pawelek3333 otrzymał resztę materiałów. Nie chcę tu nikogo przyciskać, ale sądzę, że jak ktoś chce nagrać, to jest to w stanie zrobić w ciągu tygodnia. Nie musi być koniecznie w trakcie warzenia, może być przed kompem, przy skrzynce z butelkami, podczas degustacji (byle nie po ).
Comment
-
-
Wczoraj nagrywaliśmy co nieco na Święcie Portera w Cieszynie - Zdrój ma materiał, a dziś ponagrywamy na Jarmarku Jadwiżańskim. Może się uda.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziWczoraj nagrywaliśmy co nieco na Święcie Portera w Cieszynie - Zdrój ma materiał, a dziś ponagrywamy na Jarmarku Jadwiżańskim. Może się uda.
Uprasza się wszystkich o mobilizację, jeśli dałoby radę, to spot mógłby mieć premierę na Jesiennych Spotkaniach Browarników.
Comment
-
-
Na jarmarku się niestety nie udały - kamera odmówiła współpracyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment