Jestem piwowarem domowym
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziZapowiada się fantastycznie!
Tylko dziwne, że w sekcji: Podobne filmy wideo youtube pokazuje jakieś badziewie. Tagi są chyba dobrze określone.
Comment
-
-
Na ten weekend planuję premierę klipu. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem JPD powinien być na youtube w piatek wieczorem. Muza już skończona i bez kozery powiem, że w tym aspekcie na pewno ich przegoniliśmy.
Będzie wersja w stosunkowo wysokiej rozdzielczości, będzie wersja z angielskimi napisami, będzie strona jestempiwowarem.pl z notkami biograficznymi uczestników projektu, a za kilka dni będzie jeszcze niespodzianka.
Zbliżamy się do finału. Już się nie mogę doczekać waszych wrażeń. Moim zdaniem wersja finalna jest genialna. Ciekaw jestem czy podzielicie moje zachwyty. A zatem do piątku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA zatem do piątku.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
SUPER !!!
Comment
-
-
Eee... fachura, nie ma co! Filmik na pewno zachęci więcej osób do wkroczenia na ścieżkę warzenia. Gratuluję wszystkim zaangażowanym. Ten kufel w którym jest 1cm piwa a reszta to piana przypomina mi co nieco z własnych doświadczeńGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Świetna promocja piwowarstwa domowego. Mam nadzieję, że jakaś stacja tv ogólnopolska to zauważy i w jakimś programie podejmie temat i wyemituje ten klip lub jego część, wraz z wywiadami z osobami występującymi w tym klipie.
Za celebrytami nie przepadam, ale celebryci-piwowarzy mogą być
Comment
-
Comment