Jestem piwowarem domowym

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Makaron
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 2107

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    Taaaa... nawet wspomniał, że to nowo utworzone stowarzyszenie ten klip nakręciło
    Chyba nie. Przeczytaj jeszcze raz
    "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedzi
      Chyba nie. Przeczytaj jeszcze raz
      Masz rację - za szybko przeczytałam
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• strzelczyk76
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2003.11
        • 823

GRATULACJE - klip bardzo fajny, w większości dobrze przyjęty, co widać po komentarzeach na różnych portalach, gdzie go można obejrzeć.

Sporadycznie pojawiają się nieprzychylne komentarze - to chyba taki znak czasu i efekt wzrostu popularności naszego hobby. Kiedyś jak się wspomniało o warzeniu piwo - to tylko ochy i achy... - a teraz to już różnie bywa - na joemonster nawet taki jeden ostro krytykował piwo domowe, że pił ich bardzo dużo, ale większość to syf (może to Becik )

Mnie osobiście w klipie urzekło:
        - "zbereźna" Marusia , super to wyszło, fajnie obejrzeć ten fragment nawet bez dzwięku, ta mina mówi wszystko!
        - pięknie wyrzeźbione ramiona Dori, które wyraźnie upodobał sobie montażysta klipu, podkreślając ten fakt wielokrotnie
        - "mania wielkości" Kopyra - czy on musi mieć największy kocioł najwyżej ustawiony, najfajniejszy kegarator i wszysko naj

PS. Myślałem, że te kwestie będziecie śpiewać/rapować, dlatego nawet nie brałem pod uwagę mojego udziału, teraz widząc, że to była deklamacja - szczerze żałuję, że sie nie zdecydowałem na udziału!
        Last edited by strzelczyk76; 2010-02-12, 13:35.
        NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• skandal
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.05
          • 1439

Dopiero przed chwilą obejrzałem. No Panie i Panowie - rewelacja!!! Jakbym nie warzył juz piwa to po tym napewno bym zaczął Film wygląda profesjonalnie. Niektórzy z występujących maja talent. Niektóre wypowiedzi niektórzy uważaja za sztuczne-jest takie wrażenie ale są wplecione w wypowiedzi całkiem na luzie i wychodzi całość bardzo fajnie. Jeszcze raz gratulacje!! A Marusia-no cóż hehe to Ci sie udało. Film ma moc-pozytywną moc. Reklamówka dla piwowarstwa wg mnie przełomowa w naszym kraju. Aż stwierdziłem że trzeba się ruszyć i coś znów uwarzyć.

Comment

• Promil03
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2007.10
            • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi

...Co do mnie, to akurat wybrany fragment "lubię eksperymentować" w połączeniu ze zrobioną przeze mnie miną wyszło jakoś tak.... jakbym nie o warzeniu piwa mówiła
            Mina jak mina, ale Ty się jeszcze zalotnie uszkiem zabawiasz

A klip po prostu rewelacja. Gratulacje

Comment

• YouPeter
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.05
              • 2379

Sam wysłałem ten filmik kilku znajomym i powiem, że nabrali chęci do warzenia (na razie chęci, może to się kiedyś w czyny przerodzi). A oglądalność na YouTube na prawdę imponująca, oby tak dalej i chyba wyprzedziła amerykańskie filmiki przytoczone w pierwszym poście przez kopyra.
              Last edited by YouPeter; 2010-02-13, 23:04.
              Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• crocco
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2010.12
                • 590

Dopiero dzisiaj widziałem ten film i mogę powiedzieć tylko jedno -wszystko w wypowiedziach jest szczere .Piwowarstwo wciąga,w domu musi bulkać bo inaczej czegoś brakuje .
                Szacun dla wszystkich.

Comment

Przetwarzanie...
                X