Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Jestem piwowarem domowym
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Makaron Wyświetlenie odpowiedziChyba nie. Przeczytaj jeszcze raz
Comment
-
-
GRATULACJE - klip bardzo fajny, w większości dobrze przyjęty, co widać po komentarzeach na różnych portalach, gdzie go można obejrzeć.
Sporadycznie pojawiają się nieprzychylne komentarze - to chyba taki znak czasu i efekt wzrostu popularności naszego hobby. Kiedyś jak się wspomniało o warzeniu piwo - to tylko ochy i achy... - a teraz to już różnie bywa - na joemonster nawet taki jeden ostro krytykował piwo domowe, że pił ich bardzo dużo, ale większość to syf (może to Becik )
Mnie osobiście w klipie urzekło:
- "zbereźna" Marusia , super to wyszło, fajnie obejrzeć ten fragment nawet bez dzwięku, ta mina mówi wszystko!
- pięknie wyrzeźbione ramiona Dori, które wyraźnie upodobał sobie montażysta klipu, podkreślając ten fakt wielokrotnie
- "mania wielkości" Kopyra - czy on musi mieć największy kocioł najwyżej ustawiony, najfajniejszy kegarator i wszysko naj
PS. Myślałem, że te kwestie będziecie śpiewać/rapować, dlatego nawet nie brałem pod uwagę mojego udziału, teraz widząc, że to była deklamacja - szczerze żałuję, że sie nie zdecydowałem na udziału!Last edited by strzelczyk76; 2010-02-12, 13:35.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Dopiero przed chwilą obejrzałem. No Panie i Panowie - rewelacja!!! Jakbym nie warzył juz piwa to po tym napewno bym zaczął Film wygląda profesjonalnie. Niektórzy z występujących maja talent. Niektóre wypowiedzi niektórzy uważaja za sztuczne-jest takie wrażenie ale są wplecione w wypowiedzi całkiem na luzie i wychodzi całość bardzo fajnie. Jeszcze raz gratulacje!! A Marusia-no cóż hehe to Ci sie udało. Film ma moc-pozytywną moc. Reklamówka dla piwowarstwa wg mnie przełomowa w naszym kraju. Aż stwierdziłem że trzeba się ruszyć i coś znów uwarzyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
...Co do mnie, to akurat wybrany fragment "lubię eksperymentować" w połączeniu ze zrobioną przeze mnie miną wyszło jakoś tak.... jakbym nie o warzeniu piwa mówiła
A klip po prostu rewelacja. Gratulacje
Comment
-
-
Sam wysłałem ten filmik kilku znajomym i powiem, że nabrali chęci do warzenia (na razie chęci, może to się kiedyś w czyny przerodzi). A oglądalność na YouTube na prawdę imponująca, oby tak dalej i chyba wyprzedziła amerykańskie filmiki przytoczone w pierwszym poście przez kopyra.Last edited by YouPeter; 2010-02-13, 23:04.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment