Cztery piwka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kamyczek77
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.09
    • 458

Słyszę ją raz do roku więc mi się nie przejadła.Za to "Gdzie ta keja"....
    Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!

Comment

• kamyczek77
      Porucznik Browarny Tester
      • 2001.09
      • 458

Małażonka napisał(a)

Pjenknik, nie wiedziałam, że jeździłeś na festiwale szantowe
      Uwielbia te festiwale do tego stopnia,że jak raz nie dowiedziałam się kiedy będzie koncert i okazja uczestnictwa przemknęła nam przed oczamito był bardzo zły.
      Od piwa z puchy bolą nas brzuchy!!!

Comment

• iron
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2002.08
        • 6771

Małażonka napisał(a)
        Twoja niechęć kochanie, bierze się stąd, że w knajpach do kotleta jest to bardzo często śpiewane, a że nieudolnie - to inna kwestia
        Pjenknik, nie wiedziałam, że jeździłeś na festiwale szantowe
        Toż to przecie napisałem (może trochę między wierszami) w P.S.
        bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
        Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
        Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Louňovice Pod Blaníkem, Náměstí J. Žižky 49, Podblanický pivovar Špácal
          heckler
          U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.

Nowa...
          2025-02-11, 08:42
        • ART
          Artezan, +[Cztery Ściany] ASAP 8.0
          ART
          Double west coast ipa z Nelsonem sauvin Idaho7 cryo i Rakau. 9 alk 18 ekstr. Więc odfermentowane teoretycznie mocno jest. Jest czysto, mocno alkoholowo, aromatycznie....
          2024-02-16, 20:42
        • heckler
          Brno, Dominikánská 342/15, Pivovarský dům Poupě
          heckler
          Pierwszy raz zawitałem tam w sierpniu ubiegłego roku. Faktem jest, że browar działał już od czerwca 2022, ale oficjalne otwarcie wraz z otwarciem pierwszej uwarzonej na miejscu beczki miało miejsce dopiero we wrześniu.
          Od czerwca do początku września w restauracji sprzedawano piwo wyłącznie...
          2023-01-13, 11:31
        • heckler
          Sedlnice, Sedlnice 217, Pivovar Olbrew
          heckler
          Pivovar Olbrew powstał w 2020 roku. Na jego potrzeby właściciel zakupił stary i zdewastowany dom w Sedlnicach, który pochodzi z XVII wieku.
          Dawniej w budynku mieściła się m.in poczta, szkoła, warsztat ślusarski. Ponieważ remont przeprowadzany jest systemem ,rodzinnym, to trwa on do
          ...
          2023-05-08, 16:09
        • ART
          Cztery ściany, Port
          ART
          Bałtyk dotarł do Trzebnicy. I dobrze mu się tu uleżało.

Dobre, niemal aksamitne na podniebieniu. Czuć moc ale nie alkohol. Tato mówi że porządne i nada się na grudniowe dni porterowe.

Jest o tyle ciekawe, że żadne typowo porterowe klimaty nie dominują w nim. Ale...
          2022-11-25, 21:05
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...