W-bier-dole
Collapse
X
-
Ale to chyba nie przeróbka, tylko oryginał. To mają być przeróbki - wtedy jest zabawnie.Comment
-
Komu w drogę temu wpierdol!Comment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
-
Comment
-
Gadał dziad do obrazu i dostał wpierdol.
Siała baba mak i dostała wpierdol,
A dziad wiedział, nie powiedział i też dostał wpierdol.
Nie śmiej się dziadku z cudzego wpierdolu.
Dziadek się śmiał i sam wpierdol miałToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Oj tam oj tam,
nie taki wpierdol straszny, jak go malująLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Related Topics
Collapse
-
No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła
. Więc...
-
Channel: Przy piwie
-
-
Zdobyłem w knajpie takie.Barmanka stwierdziła że dostała z browaru Tychy,Rewers i awers.Mam trzy wzory.Czy ktoś z kolegów może coś na ich temat powiedzieć ....
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Stolica naszego pięknego kraju jakoś nie może pochwalić się oszałamiającą liczbą browarów. W jej granicach jest ich raptem 6 (z czego 4 restauracyjne), gdy podobnej wielkości czeska stolica Praha ma ich w tym momencie już 51! Dlatego każda inicjatywa w tej mierze jest cenna i godna uwagi....
-
Channel: Browary polskie
-
-
Jakiś czas temu postanowiłem zrobić dla mojego Lambica monitor temperatury. Urządzenie jest proste, łatwe, a daje trochę radości i informacji. Postaram się krótko opisać co i jak, na wypadek gdyby ktoś chciał lub potrzebował czegoś podobnego. Zaznaczam, że nie jest wymagana znajomość...
-
Channel: Sprzęt
-
-
11 listopada 1918 Niemcy skapitulowały, został podpisany rozejm Niemiec z państwami ententy w wagonie kolejowym w Compiègne. O godzinie 11 zaczęło obowiązywać zawieszenie broni i wojska obydwu stron zaczęły się wycofywać ze swoich pozycji. Pierwsza Wojna Światowa została zakończona. Wojna...
-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment