...no dobra, nie jest o piwie, ale za to, jak kto był na minizlocie w Błotach, to może pewne elemanty rozpozna. Ot, taka mrożąca krew w żyłach historyjka
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
...no dobra, nie jest o piwie, ale za to, jak kto był na minizlocie w Błotach, to może pewne elemanty rozpozna. Ot, taka mrożąca krew w żyłach historyjka
Rozpoznałem okolice Jedynie Baśki nie pamiętam. No i gdzie pięciu martwych niemców?
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Piana - dość szybko zniknęła do obwódki.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni a nawet mniej.
Barwa - lekko zamglony, czerwony rubin.
Aromat - wiśnia ale taka przepasteryzowana albo raczej obarczona lekkim DMS-em. ...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment