Wracając ostatnio z Helu postanowiłem wysiąść w Pucku by odwiedzić Browar Spółdzielczy. Po powrocie na dworzec, 5 min.przed przyjazdem pociągu, zdecydowałem się popatrzeć na budynek dworca równieź od ulicy. I tutaj miła niespodzianka...bar na samym dworcu. Niewielki,moźe na 10-15 osób siedzących, w środku gwarnie i nadymione i serwowany tutaj Amber za 4 PLN. Poczułem się jak u siebie w starych, dobrych dworcowych knajpach.
Zamówiłem szybkie piwo, zakładając źe pociąg z Helu i tak nie przyjedzie na czas. Wyjątkowo przyjechał...piwo wypite "na ex" i nie moźliwość zebrania dokładniejszych informacji o tym lokalu. Więc uzupełnienie informacji zostawiam dla innych i polecam to klimatyczne, kolejowo-piwne miejsce.
Zamówiłem szybkie piwo, zakładając źe pociąg z Helu i tak nie przyjedzie na czas. Wyjątkowo przyjechał...piwo wypite "na ex" i nie moźliwość zebrania dokładniejszych informacji o tym lokalu. Więc uzupełnienie informacji zostawiam dla innych i polecam to klimatyczne, kolejowo-piwne miejsce.
Comment