Czy naprawdę trzeba posuwać się do aż tak daleko idącego i chamskiego poczucia humoru, żeby wypuszczać piwa, które będą kojarzone głównie z kontrowersyjnymi nazwami? Nie interesują mnie prywatne poglądy przedsiębiorcy, ale o ile nazwa Seryjny Samobójca mogła jeszcze brzmieć zabawnie i efektownie, to piwa smoleńskie są już przesadą. A teraz doszedł jeszcze Maliniak. Czy naprawdę jest nam potrzebna polityka w polskim krafcie?
Polityczne odjazdy Bazyliszka
Collapse
X
-
P.S. Seryjny Samobójca i owa niesmaczna Pancerna Brzoza jeszcze są nazwami dwuznacznymi, bo nie wiadomo z kogo mają się nabijać - czy z obecnej władzy, czy raczej nieudolności różnych prokuratorów Szelągów służących władzy poprzedniej. to Sztuczna Mgła czy Maliniak są jednoznacznymi biciem w jedną stronę.
-
-
i jeszcze Wściekła Kaczka
Ale fakt, przeginająLast edited by becik; 2016-05-10, 17:55.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Jak zwykle chodzi pewnie o trochę rozgłosu. Pytanie, czy per saldo to się opłaci. To co jednych śmieszy, innych raczej do browaru zniechęci. A chodzi przecież o niszową inicjatywę, która w dużej telewizji raczej reklamy nie wykupi...
Maliniak? Ok, jednych to rozbawi, innych wręcz przeciwnie.
A co do wątku smoleńskiego. Tu jednak jaj bym sobie nie robił. W pewnych sytuacjach jednak nie wypada, i to niezależnie od tego, jaki ktoś ma pogląd na okoliczności wiadomych wydarzeń.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dukat_WSI Wyświetlenie odpowiedzi...piwa smoleńskie...
Za chwilę ktoś wyskoczy, że seria piw Peruna obraża jej lub jego uczucia religijne. Wiele etykiet z pewnością zakwestionują feministki... A może po prostu... piwa się napić?
Comment
-
-
Mnie tam Maliniak kojarzy się jedynie z Czterdziestolatkiem...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSą tacy, co im się wszystko z d... kojarzy. Są widocznie tacy, co ze Smoleńskiem...
Za chwilę ktoś wyskoczy, że seria piw Peruna obraża jej lub jego uczucia religijne. Wiele etykiet z pewnością zakwestionują feministki... A może po prostu... piwa się napić?
Comment
-
-
Te dwa powyższe przykłady są dla mnie niesmaczne i żałosne jak wypowiedź Stuhra.
Nie jestem zwolennikiem ani PISu ani PO i tym podobnych, nazwy piw które w prześmiewczy sposób są związane z katastrofą lotniczą w której zginęło prawie 100 osób to bardzo głupi pomysł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziMnie tam Maliniak kojarzy się jedynie z Czterdziestolatkiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSą tacy, co im się wszystko z d... kojarzy. Są widocznie tacy, co ze Smoleńskiem...
Za chwilę ktoś wyskoczy, że seria piw Peruna obraża jej lub jego uczucia religijne. Wiele etykiet z pewnością zakwestionują feministki... A może po prostu... piwa się napić?BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedzi... Co wspólnego z tragedią smoleńską ma ...
Trudno to nawet nazwać "Brakiem kultury". W naszym kręgu cywilizacyjnym naśmiewanie się ze śmierci jest barbarzyństwem. Zaś osobiście ciekaw jestem, jak zareagują wyznawcy pancernej brzozy, jak się okaże, że to jednak był zamach? Jak prezydent Putin, nadepnięty na odcisk powie "tak, to był zamach, zrobiły to polskie służby specjalne na rozkaz Tuska, za naszą zgodą na naszym terytorium".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziJak się robi szajs to trzeba robić sprzedaż inaczej niż jakością. A po pieniądze można się schylić naprawdę nisko. Debil kupi i się ucieszy że jadą po "pisiorach".
Comment
-
Comment