Browar dopiero (jak zrozumiałem z artykułu) w fazie projektowania bo chyba nawet za wyjątkiem "gołego" budynku nic nie ma z wyposażenia - a my już dysputujemy nad schematem produkcji w nim
Myślę że ciekawiej było by podyskutować o czymś co już jest i określa się mianem browaru a czy jest nim faktycznie (a nie np knajpą kontraktującą piwo) tego nie wiemy. Piję tutaj do Browaru(?) Willa Adriana w Płocku.
Do browaru Tumskiego tylko 200-300 metrów... sprawny kelner by doniósł nawet bez rozlewania
PS : jeśli uznacie ten post za "nie na temat" i wydzielicie osobny wątek to rozumiem nie ma sprawy.
Myślę że ciekawiej było by podyskutować o czymś co już jest i określa się mianem browaru a czy jest nim faktycznie (a nie np knajpą kontraktującą piwo) tego nie wiemy. Piję tutaj do Browaru(?) Willa Adriana w Płocku.
Do browaru Tumskiego tylko 200-300 metrów... sprawny kelner by doniósł nawet bez rozlewania
PS : jeśli uznacie ten post za "nie na temat" i wydzielicie osobny wątek to rozumiem nie ma sprawy.
Comment