Dlaczego w DP nie ma Szkocji
Szkocja w DP
Collapse
X
-
Szkocja w DP
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Tyle to ja wiem bo tak do tej pory zapisuję piwa
W dziale Piwo-konkretnie jest podział Wielkiej Brytanii wiec dlaczego nie go w DP?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
To zgłoś do propozycji DP (jest już taki wątek), ale i tak czy inaczej rewolucji się nie spodziewaj
Mnie bardziej drażni w DP że piwa domowe są połączone z Polską (zakładka kraje). A jak ktoś mieszka i warzy w Szkocji i nie wypił żadnego polskiego piwa to będzie i tak miał je w Polsce+browary domowe.Last edited by Gringo; 2012-10-21, 11:11.
Comment
-
-
Propozycja zgłoszona. Twoja wątpliwości odnośnie piw domowych podzielam równieżVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTo zgłoś do propozycji DP (jest już taki wątek), ale i tak czy inaczej rewolucji się nie spodziewaj
Mnie bardziej drażni w DP że piwa domowe są połączone z Polską (zakładka kraje). A jak ktoś mieszka i warzy w Szkocji i nie wypił żadnego polskiego piwa to będzie i tak miał je w Polsce+browary domowe."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
Comment