Cały ten rok jest wydarzeniem roku. Mam wrażenie, że dzieje się więcej niż w kilku poprzednich latach razem wziętych.
Propozycja nowej kategorii Plebiscytu Browar.biz - Wydarzenie roku
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziCały ten rok jest wydarzeniem roku. Mam wrażenie, że dzieje się więcej niż w kilku poprzednich latach razem wziętych.
P.S.
~I posuń się. Leżysz na mojej części pryczy
~Na Twojej części pryczy? Cała prycza, jest moją częścią pryczy.
P.S2. Tak mi się skojarzyłoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziTo żeby usystematyzować, moje propozycje w kategorii są następujące (kolejność chronologiczna):
Rebranding PINTY
Nowy browar kontraktowy: AleBrowar
III Edycja WFDP
Festiwal Birofilia 2012
Nowy browar rzemieślniczy: Artezan
Współpraca browaru restauracyjnego z piwowarem domowym (Browar Widawa & Browar Kopyra)
Bury Kocur, Jeden Chmiel oraz Pils z Manufaktury Piwnej
Rozwój piwnej blogosfery (pierwsza edycja Piwny Blog Day)
International Stout Day/ Międzynarodowy Dzień Stoutu
Wydanie i promocja książki “Piwo to napój niezbędny. Przemysł piwowarski na Kresach Wschodnich II RP”
Pojawienie się lanych piw rzemieślniczych w mniejszych miejscowościach (Białogard, Milicz)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziWedług mnie pojawienie się nowego piwa nie jest Wydarzeniem Roku. Raczej powinno się znaleźć w kategorii Debiut Roku.
(...)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Rok 2012 - Rokiem Współpracy Piwowarskiej."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziWydarzenie roku - współpraca browaru z piwowarem domowym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziTo jest istotne, ale ma już miejsce od kilku lat w przypadku Grand Championa Birofilia .
Odniosłem się do wydarzenia
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Współpraca browaru restauracyjnego z piwowarem domowym (Browar Widawa & Browar Kopyra)
Bury Kocur, Jeden Chmiel oraz Pils z Manufaktury Piwnej
(...))
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziWedług mnie pojawienie się nowego piwa nie jest Wydarzeniem Roku. Raczej powinno się znaleźć w kategorii Debiut Roku.
(...)."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
Comment