Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2012 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Tak jest
Przyznam się, że w poprzednim roku miałem podobne dylematyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jest to mylące, ale dzięki takiemu rozwiązaniu do zakończenia konkursu można cały czas zmieniać swoje typy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że przydałby się jakiś banner na stronie głównej. Tam straszą tylko wyniki zeszłorocznego plebiscytu i wygląda na to, że bieżący jest tylko dla wtajemniczonych.
Comment
-
-
Banner się pojawi, ale najpierw trzeba wyłapać błędy. I w tym celu służy poboczny wątek.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Uff trochę dużo kategorii. Nie wiem czy jest sens wydzielać kategorie w których jest po kilku raptem przedstawicieli. Ale to już uwaga na przyszły rok."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziUff trochę dużo kategorii. Nie wiem czy jest sens wydzielać kategorie w których jest po kilku raptem przedstawicieli. Ale to już uwaga na przyszły rok.
Comment
-
-
Przyznawanie nagród w niszowych (nieobsadzonych) kategoriach może spowodować wysyp piw pasujących do danej kategorii, bo ktoś będzie koniecznie chciał coś wygrać. Ja też mam jedną całą kategorię nieobsadzoną, bo nie pijam takich piw raczej. A rzeczywiście są kategorie, gdzie chętnie przyznałbym i 5 miejsc.
Poza tym nieco mylący jest w mojej opinii brak zatwierdzania głosów, miałem obawę, że się nie zapamiętają... Można by to na przyszłość jakoś sprecyzować lub napisać nieco dokładniejszą instrukcję, bo się nie doszukałem informacji o tym.
A poza tym jestem oszołomiony ilością piw, których nie piłem...
Comment
-
-
Info o plebiscycie będzie szersze od wtorku. Na razie jest tak jako rzecze Pendragon.Last edited by ART; 2013-01-27, 21:56.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNa razie jest tak jako rzecze Pendragon.
Comment
-
-
Zaraaaa...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O żesz, jeszcze nigdy tyle czasu nie wypełniałem formularza. Wczoraj ze trzy godziny i jeszcze została 1/3 do zrobienia. Na razie kategoria "Piwa jasne górnej fermentacji" wymiata. Tyle fajnych piw musiałem pozostawić poza pudłem. To pokazuje jaką zmianę wprowadził rok 2012 i była to zmiana pod znakiem ejla.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Przydałaby się informacja na głównej stronie o plebiscycie. O tym, że już wystartował dowiedziałem się na fejsie z Piwoteki
Comment
-
-
Info o PNPR będzie po ogarnięciu zgłoszeń poprawek.Last edited by ART; 2013-01-30, 13:07.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czy termin 4.II godz 12.00 jako czas zakończenia Plebiscytu jest aktualny? Cały czas nie ma informacji na stronie głównej...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment