Myślę, że to kompilacja kilku czynników. Receptury, surowce inne podejście do piwa i do procesu.
Jestem pewien, że piwa z Gościszewa będą w tym sezonie dużo lepsze. Na tym między innymi polegała nasza współpraca z browarem. Sam zakład bardzo się zmienił obecnie jest po remoncie i wygląda na prawdę ładnie, a to dopiero początek prac.
Co do trwałości to w sobotę 19-01 na spotkaniu w Sopocie otworzyłem Lady z datą na październik, poza normalnymi oznakami starzenia była zupełnie spoko, o Rowingu czy Amberze nie wspominając.
Jestem pewien, że piwa z Gościszewa będą w tym sezonie dużo lepsze. Na tym między innymi polegała nasza współpraca z browarem. Sam zakład bardzo się zmienił obecnie jest po remoncie i wygląda na prawdę ładnie, a to dopiero początek prac.
Co do trwałości to w sobotę 19-01 na spotkaniu w Sopocie otworzyłem Lady z datą na październik, poza normalnymi oznakami starzenia była zupełnie spoko, o Rowingu czy Amberze nie wspominając.
Comment