Dziękuję za inicjatywę, nie ma jednak możliwości technicznej bym komuś przekazał tylko taki fragment spraw do poczynienia. Założenie wątku z krajem przed nazwą browaru i piwa w tytule nie jest w moim odczuciu ujmą na honorze.
Brakujące kraje w Piwo - Konkretnie
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2013-10-30, 09:17.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
A uprawnienia do założenia kraju w dziale knajp zagranicznych nadać mi możesz?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZałożenie wątku z krajem przed nazwą browaru i piwa w tytule nie jest w moim odczuciu ujmą na honorze.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA uprawnienia do założenia kraju w dziale knajp zagranicznych nadać mi możesz?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Idą święta... Jak jest coś, co chcę zrobić, to czas znajdę.Last edited by Pendragon; 2013-10-30, 10:54.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Bardzo cenię sobie że chcecie mi w tym pomóc, ale nie zrobię wszystkiego na raz. Staram się nadrabiać zaległości, ale są jak zwykle sprawy najważniejsze, czyli utrzymanie serwisu, systemowe przywracanie działań (ostatnio redakcja) i obsługa bieżąca, między innymi papierkowa. Może z boku tego nie widać, ale dzień mam wypełniony od a do z... Natomiast jeszcze przed śmiercią obok pracy też chciałoby się pożyć, a tu nawet zwykłe niezobowiązujące wypicie piwa wpędza mnie w poczucie winyLast edited by ART; 2013-10-30, 11:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Trzeba się wsłuchiwać w głos ludu, bo kiedyś może powiedzieć tak samo - "nie mam czasu" :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziI cisza......2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Nie pisałem, ze ja zrobię
Nie wiem czy Art chciałby abym mu w domu w fartuszku robił kaczuszkęGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy Art chciałby abym mu w domu w fartuszku robił kaczuszkęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Sądzę, że najlepiej bedzie jak wypiszą na dany kontynent brakujące kraje gdzie są browary, piwa, a nie ma ich w naszej bazie.
ART - to nie jest tylko dla mnie, tylko dla wielu pozostałych użytkowników, którym zależy aby browar.biz był miejscem ciągle rozwijalnym.
Tłumaczenie, że nie masz czasu jest nie fair, w stosunków do użytkowników Twojego serwisu. Ja też nie mam czasu ale mimo jego braku, jeśli ktokolwiek z użytkowników prosi abym coś poprawić w działkach z tematu jaki obsługuję, robię to najpóźniej w ciągu dni.
Proszę o dodanie krajów
AMERYKA PÓŁNOCNA I ŚRODKOWA
Saint Kitts i Nevis
Dominica
Turks i Caicos
Grenlandia
Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych
Sint Maarten
Antigua i BarbudaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziSądzę, że najlepiej bedzie jak wypiszą na dany kontynent brakujące kraje gdzie są browary, piwa, a nie ma ich w naszej bazie.
ART - to nie jest tylko dla mnie, tylko dla wielu pozostałych użytkowników, którym zależy aby browar.biz był miejscem ciągle rozwijalnym.
Tłumaczenie, że nie masz czasu jest nie fair, w stosunków do użytkowników Twojego serwisu. Ja też nie mam czasu ale mimo jego braku, jeśli ktokolwiek z użytkowników prosi abym coś poprawić w działkach z tematu jaki obsługuję, robię to najpóźniej w ciągu dni.
Proszę o dodanie krajów
Saint Kitts i Nevis
Dominica
Turks i Caicos
Grenlandia
Sint Maarten
Antigua i BarbudaLast edited by sibarh; 2013-11-23, 20:37.2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
Saint Kitts i Nevis
Dominika
Turks i Caicos
Grenlandia
Sint Maarten
Antigua i Barbuda
Antyle Holenderskie nie istnieją już od 2010 roku więc podległe wyspy dajemy osobno
Następne brakujące kraje już wkrótceGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
AFRYKA
Gabon
Malawi
Sierra Leone
Angola
Erytrea
Sudan Południowy
Gwinea Równikowa
Gwinea Bissau
Wyspy Św. Tomasza i Książęca
Kongo
Liberia
Republika Środkowoafrykanska
Majotta
Burundi
Benin
Niger
Czad
GwineaLast edited by becik; 2013-11-23, 21:22.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment