Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ravf
Wyświetlenie odpowiedzi
Plebiscyt na Piwo Roku 2014 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNajprościej by było połączyć artomat z plebiscytem. Głosowanie trwało by cały rok a w lutym było by tylko ogłoszenie wyników.
BTW. Fajnie jest wejść w plebiscyt z jakiegoś np 2006 roku. Ale się pozmieniało
Comment
-
-
Popuszczając... spoko - wodze fantazji , dla mnie świetnym byłby model "podpowiedzi" ART-omatu.
Zaczynając głosowanie, ART-omat podpowiadałby kilka (trzy, pięć?) piw ocenionych przeze mnie w ciągu minionego roku, bez ustalania miejsc na podium.
Byłaby również opcja korekty, czyli wpisania każdego innego piwa w danej kategorii (tak, jak jest teraz).
Takie farmazony przychodzą mi do głowy, bom pączków się nażarł .
Comment
-
-
Gdyby był artomat publiczny (wersja dotychczasowa) i prywatny - bez konieczności opisywania, z oceną punktową tylko dla siebie - to kwestia byłaby załatwiona w przedbiegach. Wyniki można by poznać już 1 stycznia Za udzielanie się w publicznym mnożnik jak dziś.Last edited by Pendragon; 2015-02-12, 15:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA nie dostałeś e-maila z przypomnieniem, ze za 37 minut kończy się głosowanie?
Comment
-
-
Mail o 11:24, że mam się wyrobić do 12-tej!
Bo jak na forum browar.biz, to już niepracujący żul cały czas do monitora przyklejony.
Dzięki Ci Administracjo.Last edited by Holy-Grail; 2015-02-12, 20:08.
Comment
-
-
O głosowaniu wiadomo od dawna. Pomijam fakt, że to głosowanie coroczne.
Głośno o nim także na Facebooku - wystarczy lubić jakiegoś blogera, browar.
Żart o Hitlerze poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Widać niektóre słabsze jednostki zostały wykluczone z głosowania...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak nie ma? Jacer już cię bojkotuje, w zasadzie twoją robotę. Musisz mu się w przyszłości zrewanżować
Popieram opcję rozszerzenia gatunkowości i poproszę o szczegółowe instrukcje w temacie piw specjalnych/hybryd gatunkowych.
Co do plebiscytu, to ja maila dostałem o 11,22, ale wcześniej podjąłem decyzję o nie głosowaniu, tyle piw, tyle jednostrzałów, butelka słabo dostępna, małe Polkowice a i zatem małe możliwości, samo życieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment