Coś tak czuję, że Iron będzie miał dużo roboty na zuocie
Koszulki BrowarBizowe 2015
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziCoś tak czuję, że Iron będzie miał dużo roboty na zuocie
Comment
-
-
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Ale to musiałby być Koszulkovykutasbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziMozna na przyklad tak:
Comment
-
-
Musi zwisać - wszak to ma być koszulka browar.bizu a nie blogu Kopyra (tam by była wskazana erekcja)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Erekcja? Ni chuja!
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Wpadzio, co pijesz?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Widzieliście kiedyś film 300? Durny i nędzny. Ale jest tam jedna dobra scena. Parafrazując :
THIS IS BROWAR.BIZ
zgłaszam to hasło na portalową koszulkę.
Zamiast sandała mógłby być symbol odciśniętego glana.
No chyba że sandał byłby założony na skarpetę.
Comment
-
-
Proponuję jednak odciśnięty "penis męski" zamiast sandałabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedziWidzieliście kiedyś film 300? Durny i nędzny. Ale jest tam jedna dobra scena. Parafrazując :
THIS IS BROWAR.BIZ
zgłaszam to hasło na portalową koszulkę.
Zamiast sandała mógłby być symbol odciśniętego glana.
No chyba że sandał byłby założony na skarpetę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziSkarpeta frotte. Biała. Ale i tak lepiej będzie, jeśli będzie założona na... pomysł ajrona .Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment