Co myślicie o wznowieniu koszulek porterowych z aktualizacja na 2015 ? Moje dawno sie sprały choc wcale nie są rozciągnięte. To była ciekawa grafika ten rebus -krzyż
Koszulki porterowe 2015
Collapse
X
-
To od razu poproszę o listę porterów, które miały by się na mniej znaleźć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Długas ma prowadzi taka listęVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedziCo myślicie o wznowieniu koszulek porterowych z aktualizacja na 2015 ? Moje dawno sie sprały choc wcale nie są rozciągnięte. To była ciekawa grafika ten rebus -krzyż
A może by tak... bez tej listy porterów, bo teraz każdy tydzień przynosi pińcet nowych piw, więc co jakiś czas i porter się trafia...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA moja się nie sprała, tylko rozciągnęła. Więc jestem przeciw!
A może by tak... bez tej listy porterów, bo teraz każdy tydzień przynosi pińcet nowych piw, więc co jakiś czas i porter się trafia...
Tak to racja ale wtedy co wpisać ? " Porter bałtycki duma naszych przodków'
Comment
-
-
--------------------------------------------------------------------------------
LISTA PORTERÓW BAŁTYCKICH - stan na KWIECIEŃ 2014 (dostępne w sprzedaży)
POLSKIE:
1. Cieszyn, Żywiec Porter 22 BLG - butelka 0,5l i 0,33l
2. Łódzki, Porter 22 BLG - puszka 0,5l
3. Sulimar, Cornelius Baltic Porter 22 BLG- butelka 0,5l
4. Ciechan, Porter 22 BLG - butelka 0,5l
5. Amber, Grand Imperial Porter/Grand Imperial Porter Chili 18,1 BLG - butelka 0,5l
6. Okocim, Porter 22 BLG- butelka 0,5l
7. BOSS, Black Boss Porter/Witnicki Porter 18,1 BLG - butelka 0,5l
9. Fortuna, Komes Porter - 21 BLG - butelka 0,5l
10. Kormoran, Porter warmiński 21 BLG - butelka 0,5l
11. Lwówek, Lwówek Porter 18,1 BLG - butelka 0,5l
12. Krajan, Porter 18,1 BLG - butelka 0,5l (porter będzie w sprzedaży około 10 maja 2014)
13. Słociak, Porter Festiwalowy 21 BLG - butelka 0,33l (dostępny tylko na miejscu)
14. Browar Restauracyjny "Wrzos" z Ustronia, Wrzos Porter, BLG 23,5 Dostępny w wersji lanej i butelkowej.
dostępne okazjonalnie
15. Browar na Jurze, [Pinta] Imperator Bałtycki 24,7 BLG - butelka 0,33l
16. Ciechan, Grudniowy Porter 22 BLG - butelka 1l
Doszedł Perła porter 0.33 but
Jurajski porter 0,5but
i chyba tyle ?
Comment
-
-
Lista porterów będzie tylko na rozmiarach od XXL w górę
Comment
-