Można dodać znak zapytania na koniec adresu strony głównej w pasku adresowym, wtedy powinno zadziałać, widocznie w pamięci Waszej przeglądarki zostało przekierowanie.
Problem z wejściem na stronę główną
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Fakt - po wyczyszczeniu pamięci przeglądarki mogę oglądać naszą główną.
Sposób z ? też działał.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMożna dodać znak zapytania na koniec adresu strony głównej w pasku adresowym, wtedy powinno zadziałać, widocznie w pamięci Waszej przeglądarki zostało przekierowanie.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dalej jest problem, np. z rozwinięcia spod menu, tego w górnej stopce (dowolny temat). Klikając w browar.biz, wracamy na forum a nie do główną.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Wyczyść sobie cache przeglądarki.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zrobione, działaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Zrobione (ciasteczka wyczyszczone) i działa beznadziejnie. Żebym mógł wejść na stronę portalowa muszą dodać "?". Potem gdzieś tam wchodzę, czytam, chce z powrotem wejść na główną i to samo, ląduje na forum, znowu muszę dodać "?" i wtedy wchodzęGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Nie masz czyścić ciasteczek tylko pamięć podręczną przeglądarki.
Jeśli masz aktualnego Firefoksa to wygląda to tak: narzędzia / opcje / zaawansowane / sieć / treści w pamięci podręcznej. Tu jest przycisk "wyczyść teraz".
Klikasz w to, poczekaj chwilę i dla pewności zamknij firefoksa. Od teraz powinno być dobrze.
Z innymi przeglądarkami musisz radzić sobie sam, ale sedno interwencji jest takie samo.Last edited by Pendragon; 2016-01-21, 21:16.
Comment
-
-
O! e-prezes. Niczym Scorpions
Comment
-
-
Dzięki Pendragonie, teraz jest okGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA do czego Wam potrzebna ta strona główna?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja mam teraz taki problem: Używając chroma nie mogę się zalogować, pasek loginu przyjmuje tylko pierwszą literę i zawiesza całą przeglądarkę czy to z jedną, czy z nastoma zakładkami. Kiedyś to samo miałem z ff.
Pewnie to jakiś ogólny problem ale może poradzicie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA ja mam teraz taki problem: Używając chroma nie mogę się zalogować, pasek loginu przyjmuje tylko pierwszą literę i zawiesza całą przeglądarkę czy to z jedną, czy z nastoma zakładkami. Kiedyś to samo miałem z ff.
Pewnie to jakiś ogólny problem ale może poradzicie?
mi często wiesza się firefox po użyciu shifta przy pisaniuLast edited by ART; 2016-07-19, 13:31.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Osobiście uważam, że internet umiera od nadmiaru danych
Z tymi przeglądarkami to jakieś jaja są ciągle. Zdarza mi się np. do bbizu logowac z ff a jednocześnie przelewy z banku X robić na chromie, żeby z banku Y znowu wchodzić przez ff.... życie...
Comment
-
Comment