Spróbuj pod Krajanem.
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziSpróbuj pod Krajanem.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Witnica. Przecież Krajan przez długi czas był "offline". Właśnie z powodu przerwania współpracy z Gniewoszem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W DP godzina automatycznie ustawia się o jedną "do przodu".
Comment
-
-
Jak zwykle- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dlaczego w DP nie ma podziału Wielkiej Brytanii tak jak to jest w Piwo-konkretnieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Bo nie było takiego zapotrzebowania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kto by się tam jedną godziną przejmowałVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ttrener Wyświetlenie odpowiedziProponuję przy określeniu pojemności dołożyć kolumnę z liczbą sztuk, to znacznie ułatwi prowadzenie statystyki
Comment
-
-
Ponawiam propozycję by stworzyć możliwość dopisywania piw niewiadomego pochodzenia. Chciałbym, a nie mogę wpisać do dziennika "twórczosci radomskiej" (Energia natury, Szynkowe rzeszowskie, Sandomierskie). A moze dodać Dionizosa do listy?
Comment
-
-
Dionizos to nawet nie browar kontraktowy, to zamawiacz kolejnych etykiet w drukarni. Dodając Dionizosa należałoby też dodać także dobrze znane z nazwy browary "Biedronka", "Tesco", "Lidl", "Żabka", "Netto"...
A piwa są w bazie, przynajmniej te rozszyfrowane.
Ale idea słuszna, powinna być taka pozycja.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDionizos to nawet nie browar kontraktowy, to zamawiacz kolejnych etykiet w drukarni. Dodając Dionizosa należałoby też dodać także dobrze znane z nazwy browary "Biedronka", "Tesco", "Lidl", "Żabka", "Netto"...
A piwa są w bazie, przynajmniej te rozszyfrowane.
Ale idea słuszna, powinna być taka pozycja.
Comment
-
Comment