Jak wprowadzić do Dziennika piwo z [browaru nieznanego], które jest na liście piw polskich? Na przykład piwo "Rutynowe"? Takich piw, dzięki Dionizosowi, jest coraz więcej!
Dziękuję za odpowiedź. Sytuacja jednak nie jest komfortowa! Poza nawias trafia coraz więcej piw.
Czy nie można wprowadzić do listy browarów "Browar Nieznany", do którego byłyby podłączone te wszystkie wynalazki?
Dziękuję za odpowiedź. Sytuacja jednak nie jest komfortowa! Poza nawias trafia coraz więcej piw.
Czy nie można wprowadzić do listy browarów "Browar Nieznany", do którego byłyby podłączone te wszystkie wynalazki?
Takie propozycje już były, ale trafiają na opór materii.
A trzeba coś z tym zrobić, bo takich przypadków będzie coraz więcej. Wystarczy zresztą decyzja, bo przecież potrzebne mechanizmy już istnieją.
Zapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior).
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-10-07, 17:01.
Zapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior).
Popieram. Nie wpisałem kilku rzeczy co najmniej bo wpisywanie nowego piwa trwało tyle, że już zapomniałem co miałem wpisac. Wiem, że nowości jest teraz dużo ale przynajmniej dzień po premierze powinny się piwa w DP znajdować.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment