W profilu wyświetla się liczba piw ocenionych na forum przy użyciu ARTomatu.
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
-
Odpowiem sam sobie
3 mój post i 3 piwo wypite w moim profilu Teraz to już nawet 4Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziOdpowiem sam sobie
3 mój post i 3 piwo wypite w moim profilu Teraz to już nawet 4
Comment
-
-
Dlaczego gdy zaznaczam opcję Kolejne piwo to samo wyświetla mi się godzina spożycia 00.00 ?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
może za późno spożywałeś poprzednie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ustawiłem sobie 20 min odstępu w opcjach i takie też godziny spożywania chciałem wpisać.
No i 00.00Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
A w ustawieniach:
Kiedy spożywane:
- Godzina
- Minuty
masz zaznaczone te pozycje czy nie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam obydwieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Ja już wiem.
Opcja 20 zmieniła się na 40Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
"Nieprawidłowa data/godzina" - dostaje taki komunikat i piwo się nie dodaje; tyle, że godzina i data podpowiada się bieżąca, wygląda normalnie i wcale ich nie edytowałem
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
widocznie czas na komórce masz spieszący wobec tego na serwerze...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Patrzę tak sobie z nudów na statystyki DP - i co widzę? 9 szt. wypitego w tym roku Portera z Żywca - aż tyle ludzie tego mają? czy może nie wiedzą co piją - obstawiam to drugie - a więc może takie wyskakujące okienko przy piwach nieprodukowanych - czy na pewno wypiłeś/aś to piwo? albo kiedy zakupione? itp - wiem, że to sprawa zaawansowana technicznie, ale może poprawi to wiarygodność statystyk a przy okazji kogoś czegoś nauczy...Last edited by Piecia; 2012-02-21, 22:52.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Po co tak? Wystarczy raz na zawsze zablokować te piwa. Zaraz ART napisze coś
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment