Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
Dziennik piwny - komentarze i zgłoszenia błędów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziNa chwilę obecną nie ma takiej możliwości.
Czy nie można wprowadzić do listy browarów "Browar Nieznany", do którego byłyby podłączone te wszystkie wynalazki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Brat_Piwny Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za odpowiedź. Sytuacja jednak nie jest komfortowa! Poza nawias trafia coraz więcej piw.
Czy nie można wprowadzić do listy browarów "Browar Nieznany", do którego byłyby podłączone te wszystkie wynalazki?
A trzeba coś z tym zrobić, bo takich przypadków będzie coraz więcej. Wystarczy zresztą decyzja, bo przecież potrzebne mechanizmy już istnieją.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oyo Wyświetlenie odpowiedziOdinstalowałem, po pokazaniu się reklam. Może pomyślał byś, o wersji płatnej, bez nich?
A co do reklam polecam lekturę http://www.browar.biz/premium.php
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oyo Wyświetlenie odpowiedziTaaaa, przeglądarkę.
Tę przeglądarkę https://play.google.com/store/apps/d...5uaWtwaXdueSJdVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oyo Wyświetlenie odpowiedziTaaaa, przeglądarkę.
Tę przeglądarkę https://play.google.com/store/apps/d...5uaWtwaXdueSJd
Comment
-
-
Zapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior).Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Może by i dało, ale nie zawsze jest na to czas. A może sam chciałbyś się tym zająć? Ostatnio nawalam z aktualizacją, więc będzie lepiej dla wszystkich jak ktoś nowy, z zapałem, przejmie pałeczkę.Last edited by Pendragon; 2013-10-07, 17:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedziZapewne było to już poruszane, ale nie mam czasu ani chęci przekopywać się przez 25-stronnicową dyskusję
Czy dało by się częściej aktualizować bazę piw? Wpisując na bieżąco dane do dziennika rzadko wracam do poprawiania piw - a coraz częściej jest tak, że piwo już od przynajmniej tygodnia jest w sprzedaży, a w DP brak (ostatni przykład - pszenica z Ursa Maior)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Dyczkin zgłasza gotowość Tekst od teraz to: piwo gotowe do hejtuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment