Przeinstalowałem, zniknęły wszystkie piwa i browary
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziOd paru dni podczas próby dowolnej operacji na serwerze (aktualizacja bazy, dodanie piwa) dostaję komunikat "nieznany błąd, spróbuj później".
Comment
-
-
Pewnie coś się zmieniło na serwerze Shajena. Trzeba czekać na autora- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam trochę rzeczy na głowie i zapomniałem Drobna awaria serwera po mojej stronie, za co z góry przepraszam. Tymczasowo postawiłem serwer niedokońca stabilnie, jednak powinno działać. Niebawem powinno wszystko wrócić do normy (choć będą to zmiany niezauważalne). W przyszłości proszę o jakieś privy do mnie (wtedy duuużo szybciej naprawię bo leci na maila).
Wszystkie opisane powyżej problemy powinni zniknąć, jeśli by tak się nie stało dajcie znać.No risk, no fun
Comment
-
-
Zaprenumeruj sobie ten wątek- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O czytaj częściej browar.bizVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJak nie urok, to sraczka, teraz "podana data jest nieprawidłowa". Uch!Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Widzę, że jakieś większy kłopoty się pojawiają. Trzeba działać. Jak tylko uporam się z sesją to wezmę się na poważnie za wszystkie błędy. Widzę, że wszelkie zmiany ad-hoc zdecydowanie źle wychodzą, dlatego też proszę o cierpliwość w oczekiwaniu na solidną poprawkę.
Aha, wszelkie problemy bardzo proszę w miarę treściwie wysyłać do mnie na priv, bardzo mi to pomoże, a Wam również w przyszłości
Póki coNo risk, no fun
Comment
-
-
zdezaktualizowana baza?
Chyba się zestarzała baza ściągana do programu (mimo, że pisze że mam najnowszą) - chciałem dodać "Dobry Wieczór" z Pinty i nie ma go na liście (w bazie browar.biz zostało dopisane do piwa "Wesołych Świąt"). Do tego jak wybiorę rzeczone "Wesołych Świąt" to piwo się nie dodaje na serwer i dostaję błąd "Błąd podczas dodawania piwa: Nie wybrano piwa lub błędny ID piwa". Inne piwo z Pinty (Browar na Jurze) się dodało prawidłowo.
Może trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika M-kwadrat Wyświetlenie odpowiedziMoże trzeba by wymyślić jakiś mechanizm który będzie automatycznie aktualizował bazę ściąganą przez aplikację po aktualizacji bazy browarbizowej?
*UWAGA*
Wiem, że nowo dodane piwa (których nie było wcześniej w bazie) pojawiają się na końcu rozwijalnej listy w programie, a nie w porządku alfabetycznym. Błąd ten leży już po stronie aplikacji, a nie bazy danych, więc zajmę się nim później.No risk, no fun
Comment
-
Comment