Bardzo fajna aplikacja ! Dziekuje
BrowarBizowy Dziennik Piwny w Androidzie - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziTylko przydała by się aktualizacja bazy danych, bo dużo piw brakuje na liście.No risk, no fun
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika shajen Wyświetlenie odpowiedziPrzecież jest automatyczna aktualizacja bazy programu z bazą browar.bizu musisz jedynie w programie zrobić aktualizacją bazy, albo najlepiej zaznacz automatyczną aktualizację i zapomnij.MM961
4:-)
Comment
-
-
Czy jest bardziej aktualna baza niż 23.04.2013 bodajże? Bo jeśli tak, to mój Dziennik jej nie pobiera i brakuje wieeeeelu ciekawych pozycji, np całej Pracowni Piwa itd itp... Uprzejmie pytam, czy dałoby się coś z tym fantem zrobić.
Z góry dziękuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pw13 Wyświetlenie odpowiedziCzy jest bardziej aktualna baza niż 23.04.2013 bodajże? Bo jeśli tak, to mój Dziennik jej nie pobiera i brakuje wieeeeelu ciekawych pozycji, np całej Pracowni Piwa itd itp... Uprzejmie pytam, czy dałoby się coś z tym fantem zrobić.
Z góry dziękujęNo risk, no fun
Comment
-
-
Drobne naprawy i aktualizacje :
- poprawna aktualizacja danych, do tej pory, aktualizacje były codziennie, nawet jeśli nic się nie zmieniło, teraz spokojnie można ustawić automatyczną aktualizację, które będą tylko wtedy kiedy faktycznie zmieni się stan bazy
- niektóre piwa (ze znaczkami specjalnymi) powodowały błąd przy dodawaniu, już nie
- z niewiadomych powodów nie było browaru Widawa, już jestNo risk, no fun
Comment
-
-
Czy możliwe jest podesłanie mi pliku apk tej aplikacji lub ewentualnie wrzucenie na www.1mobile.com skąd będę mógł sobie ściągnąć? Potrzebuję zainstalować to na BlackBerry i do tego potrzebuję samo apk.
pozdrawiam,
Comment
-
-
Odgrzebuję
Aplikacja ma kilku użytkowników mniej lub bardziej aktywnych, dlatego też z tych i paru innych powodów nastąpiły małe zmiany. Został zmieniony serwer, baza danych, oraz całe api (backend). Są to rzeczy dla użytkownika zupełnie niewidoczne, ale ja nie o tym. Aplikacja na telefon zostaje bez zmian (chociaż możliwe, że za jakiś czas się wezmę za jej udoskonalenie).
Zostało poprawionych kilka rzeczy:
- baza danych serwera jest automatycznie aktualizowana co godzinę do tej z bb
- poprawiono możliwość dodawania piw ze specjalnymi znakami ($ & @ itp.)
- wyeliminowano błąd z podawaniem złego czasu i brakiem niektórych parametrów
Wszystko zostało solidnie przetestowane, jednak jeśli ktoś napotka na błędy podczas korzystania, proszę śmiało zgłaszać tutaj lub na priv.No risk, no fun
Comment
-
-
Powstał nowy Dziennik Piwny 2.0. Całkowicie nowa aplikacja. Odświeżony interfejs, wyszukiwanie piwa po nazwie/browarze itp (fajna funkcja). Szukam chętnych testerów do sprawdzenia i podzielenia się uwagami. Jeśli jest ktoś chętny zapraszam na priva po szczegóły.No risk, no fun
Comment
-
-
W fazie betaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziJak testy?
Comment
-
-
Wersja beta po małych zmianach i testach przeszła w finalną. Co prawda popularności nie ma dużej, ale dla chętnych pojawiła się w google play nowa, oficjalna wersja. Powinno działać wszystkim
Zmian jest dużo, między innymi (aplikacja napisana od nowa):
- zupełnie nowy interfejs graficzny
- możliwość szybkiego wyszukiwania piw
- statystyki z BB i DP mobilnego
- brak reklam
- parę innych drobiazgówNo risk, no fun
Comment
-
Comment