Czy wiadomo ilu jest uprzywilejowanych elektorów ?
Plebiscyt na Piwo Roku 2011 - komentarze i uwagi
Collapse
X
-
-
Nie liczyłem ilu łącznie się łapie. Natomiast Użytkownicy z jednocyfrowym ID mają +100 do pałera a ci z ID<3 +1000Last edited by ART; 2012-01-25, 19:29.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzidokładnie, poza tym kiedyś jeden mój faworyt nie wygrał i byłem rozczarowany
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie liczyłem ilu łącznie się łapie. Natomiast Użytkownicy z jednocyfrowym ID mają +100 do pałera a ci z ID<3 +1000Last edited by kopyr; 2012-01-25, 19:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziJako debiut roku, chciałem wskazać Pomelo, ale obawiałem się, że więcej osób tak zrobi i wyjdą jajaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Zaznaczyłem już piwa i co dalej
Gdzie jest opcja zakończ/wyslijVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Takie to proste ?
A jak z ewentualnymi poprawkami ?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Obawiam się, że tradycyjnie wygrają produkty najbardziej rozpoznawalne i dostepne, niekoniecznie najlepsze. Jak co roku. Mimo licznych negatywnych komentarzy w tematach poświęconych tym piwom, związanych z kompletnym brakiem stabilności ich poziomu. Niemniej liczę na to, że wyniki nie będą aż tak kontrowersyjne jak w ubiegłym roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziObawiam się, że tradycyjnie wygrają produkty najbardziej rozpoznawalne i dostepneLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTakie to proste ?
A jak z ewentualnymi poprawkami ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment