Mikrobrowar Brama Wrocławska, Oleśnica warzę od 2007r , Banita12
Polskie Browary Domowe - spis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mikrobrowar Kurdomowy, Wrocław.
Picasa z Etykietami (Jak ktoś zbiera niech da znać na PW chętnie się podzielę wersją z mojej drukarki.)
Mikrobrowar Kurdomowy - Projekty Etykiet--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "Comment
-
Raczej w niecałe 2 to jakieś 3-3,5 warki miesięcznie, da radę na luzie zrobić
Przy okazji dodaję swój browar domowy:
#248 Estrella Varsovia, powstał w styczniu 2012. Do tej pory mam na koncie 19 warek +4 kwasiżury, których nie wliczam do puliComment
-
-
252. Browar Domowy "Rychlak & Syn"
51 warek, warzymy od 2008/2009, portfolio: East IPA, Imperial Brown Stout Porter, Burton Ale, Barley Wine, Belgian Tripel
Niezależnie od browaru działa skromna miodosytnia (start 2009), zaś likiernia nieprzerwanie od 1999 roku.Last edited by Petitpierre; 2014-09-23, 19:16.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
253. Domowe Jareckie, warzę od sierpnia 2011, 26 warek na koncie .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
# 254 Bałkan mikrobrowar domowy, Jaworzno. Warzę od sierpnia 2013, na razie 16 warek, głownie górna fermentacja, z początku fascynacja Amerykańskimi chmielami i wysoką goryczką, IPA, APA, AIPA, DIPA, potem coś bardziej stonowanego, pijalnego i sesyjnego, teraz troszkę bawię się w stouty, kawowe, czekoladowe, wytrawne , a najbliższa warka to RIS.Comment
Comment