Przejrzałem 15 stron „Kołyski” i nie znalazłem tematu, który wyglądałby na taki w którym kryła by się odpowiedź na dwa (no, w sumie trzy) proste pytania:
- chmiel (granulat) w oryginalnym opakowaniu z browar.bizowego sklepu trzymać w lodówce czy w piwnicy (18’C)?
- niewykorzystana część tego chmielu (czyli już po otwarciu „firmowego” opakowania trzymać w lodówce czy w piwnicy? I w czym najlepiej trzymać: wystarczy zwykła foliówka szczelnie zawiązana?
Z góry dziękuję za pomoc.
- chmiel (granulat) w oryginalnym opakowaniu z browar.bizowego sklepu trzymać w lodówce czy w piwnicy (18’C)?
- niewykorzystana część tego chmielu (czyli już po otwarciu „firmowego” opakowania trzymać w lodówce czy w piwnicy? I w czym najlepiej trzymać: wystarczy zwykła foliówka szczelnie zawiązana?
Z góry dziękuję za pomoc.
Comment