Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Butelki 0.2l
Collapse
X
-
W skrzynki po oranżadzie bączki wchodzą ciężko.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kkemot Wyświetlenie odpowiedziA wiecie, czy i gdzie można kupić małe butelki ( 0,33L) w Warszawie?
Albo czy gdzieś w Warszawie można dostać/kupić za niewielkie pieniądze normalne butelki?
Na pewno znajdzie się jakiś miły właściciel który zamiast wyrzucić je do kosza wręczy Tobie!
Comment
-
-
ja miałem problem z butelkami 0,33l i z Gretą, nie mogłem zakapslowac bo mają duży kołnierz, zastanawiam sie nad butelkami z Pinty i Alebrowaru , one tez maja duze kołnierze wiec greta tez pewno nie da rady. To normalne czy tylko ja mialem taki probblem z greta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swiera Wyświetlenie odpowiedzija miałem problem z butelkami 0,33l i z Gretą, nie mogłem zakapslowac bo mają duży kołnierz, zastanawiam sie nad butelkami z Pinty i Alebrowaru , one tez maja duze kołnierze wiec greta tez pewno nie da rady. To normalne czy tylko ja mialem taki probblem z greta?
Comment
-
-
elo
Mogę przekazać chętnemu 3 skrzynki bardzo fajnych zielonych butelek 0,25L po bezalkoholowym Lechu, po 20 butelek każda, + trochę butelek luzem na uzupełnianie ewentualnych braków. Butelki mają szyjkę pod "odkręcany kapsel" - ale dają się kapslować (co prawda - nie każdą kapslownicą równie dobrze, tak więc o szczegóły trzeba dopytać bardziej doświadczonych kolegów). Możliwe także 3-4 skrzynki zielonych, odkręcanych butelek od Redsa 0,4L oraz 2-3 kartony po 18 jasno-brązowych butelek 0,4L od cydru Green Mill Cider. Te ostatnie pod klasyczny kapsel.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mrozny Wyświetlenie odpowiedziOk wygooglałem, że są takowe skrzynki - przynajmniej do butelek 0,33l - mieści ich się trochę więcej w skrzynce bo 24 butelki.
Pytanie tylko czy można je gdzieś 'na cwaniaka' kupić w sklepie itp.?
W Kauflandzie.
Za całe 2,50 PLN.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rappaport Wyświetlenie odpowiedziMogę przekazać chętnemu (etc...)
Comment
-
Comment