Za bardzo sie nakręcasz na te imprezy, a poziom emocjonalnego zaangazowania uczestników jest tak wielki, że założą coś piwowarskiego na wzór "Rodziny Radia Maryja".
Znaczy się, koncern piwowarski im założy... Na pewno dostaliby miejsce na mutipleksie.. he he...
Nie nakręcam, za stary już na to jestem. Wiele konkursów sobie odpuszczam, do Żywca wysłałem tylko 2 piwa. Co do RRM to bardzo możliwe że tak jest/będzie
Gratulacje.
Jak to było pierwszy raz? Czemu zacząłeś?
Opisz to jakbyś mial wywiad z dziennikarzem Radia Maryja..czyli nie może zabraknąć zwrotu "ubogacony" (jak Cię to ubogaciło) i temu podobne..
Dzisiaj mija 9 lat od uwarzenia mojego pierwszego piwa
Czyli pierwsza klasa podstawówki
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
9 lat fajnie ja jako matematyk od razu kalkulator w rękę i liczę 229 warek 9 lat... chłopie -->> 25 warek średnio na rok... no nieźle)) Ja warzę 15 warek rocznie i już żona mnie od alkoholików wyzywa)) stawiam
Comment