12/2016 Saison 12 BLG
20 litrów
pilzneński 3,75 kg
karmelowy jasny 150 0,2 kg
pszeniczny 0,15 kg
niesłodowana pszenica 0,15 kg
45 st. C - 30 min
55 st C - 15 min
62 st C - 30 min
68 st C - 15 min
mash out
Chmielenie 60 min
60 min - Goldings 25 g
20 min - Saaz Late 25 g
2 min - Saaz Late 25 g
20 litrów
pilzneński 3,75 kg
karmelowy jasny 150 0,2 kg
pszeniczny 0,15 kg
niesłodowana pszenica 0,15 kg
45 st. C - 30 min
55 st C - 15 min
62 st C - 30 min
68 st C - 15 min
mash out
Chmielenie 60 min
60 min - Goldings 25 g
20 min - Saaz Late 25 g
2 min - Saaz Late 25 g
Comment