Warka I
"Zgorzkniały kanapowiec"
![](http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-10/4bf6c2fa.jpg)
1 kg pale ale
1 kg słodu wędzonego
0.2 carafa III
0.2 płatków jęczmiennych
Drożdże Safbrew S-33
Chmiel Hallertauer Tradition 50 gram
Wyszło mi około 10 litrów
Durak, durak ze mnie i tyle. Wędzonki nie czuć. Ale za to jak cudnie nachmielone to piwo.
Za dużo tego piwa nie wypiję, bo dużo poszło w znajomych.
I taka reelekcja o nędzy polskich browarów. Dałem piwo stałemu klientowi ( bo go lubię) ten mi dila zaproponował. Chce, żebym mu uwarzył 20 litrów piwa za 200 złotych. Ot, i widzisz, rozumisz
pierwsza warka, pełno wad pewnikiem i tak budzi zachwyt nachmieleniem.
"Zgorzkniały kanapowiec"
![](http://fotoo.pl/zdjecia/files/2011-10/4bf6c2fa.jpg)
1 kg pale ale
1 kg słodu wędzonego
0.2 carafa III
0.2 płatków jęczmiennych
Drożdże Safbrew S-33
Chmiel Hallertauer Tradition 50 gram
Wyszło mi około 10 litrów
Durak, durak ze mnie i tyle. Wędzonki nie czuć. Ale za to jak cudnie nachmielone to piwo.
Za dużo tego piwa nie wypiję, bo dużo poszło w znajomych.
I taka reelekcja o nędzy polskich browarów. Dałem piwo stałemu klientowi ( bo go lubię) ten mi dila zaproponował. Chce, żebym mu uwarzył 20 litrów piwa za 200 złotych. Ot, i widzisz, rozumisz
![Oczko](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/wink.gif)
Comment