Małe przejęzyczenie. Oczywiście że będę.
2012.12.08 - III Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNie wierzę, że nie masz jakiegoś portera, tudzież do tego czasu nie uda Ci się zdobyć. Nie musi być własnoręcznie uwarzony, może być kupny.Last edited by dadek; 2012-10-14, 23:49.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziZ Gosią będzie ciężko.
Ostatni nasz wyjazd na zlot PZU wyceniła na 25 tysi.
Comment
-
-
Co oczywiście oznacza, że wstępnie zgłaszam się na imprezę. (pos*any tapatalk nie umie edytować postów na tym forum).
Comment
-
-
No to zaczyna się czynić internacjonalnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziCo oczywiście oznacza, że wstępnie zgłaszam się na imprezę. (pos*any tapatalk nie umie edytować postów na tym forum).
Super - im nas więcej tym cieplej i tym większa szansa na to, że porter z beczki popłynieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJa też chętnie bym przybył, nie wiem tylko co na to moja żonaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziŻonę weź ze sobą - też upijemy
Dzieci ze sobą nie wezmęVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziMam tani samochód, mogę spróbować Cię podwieźć (o ile pociągi przestaną jeździć do Opola - a może już w ogóle nie jeżdżą?).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziZ Wawki do Opola pociągów jest multum, tak więc Ahumbo - mogę Cię do jakiegoś przygarnąć. Bilet turystyczny się kupi, będzie tanio a i spożywać po drodze można.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziHmm a ty nie masz takiego durnowatego podpisu: wysłano z czegoś tam za pomocą Tapatalk tam, więc na pewno coś nas kiwasz z tą edycją
Małżonka się rozhisteryzowała, że jej bananowóz potrzebny w weekendy, więc pewnie będę zasuwał pociągiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziNapis kretyński, tom go wyłączył. Co się będę chwalił telefonem z najniższej półki.
Małżonka się rozhisteryzowała, że jej bananowóz potrzebny w weekendy, więc pewnie będę zasuwał pociągiem.Last edited by iron; 2012-10-16, 15:15.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment