Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
Wyświetlenie odpowiedzi
2012.12.08 - III Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2012-10-16, 16:10.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziU nas na osiedlu popularne są podpalenia samochodówOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziA kto to będzie gasił ? Ja się pytam, kto ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziPo krótkich, ale burzliwych, negocjacjach z małżonkami meldujemy się z silvianem na spotkaniu.
Czy będziemy mogli coś zjarać?"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJa też chętnie bym przybył, nie wiem tylko co na to moja żona A mam w piwnicy 2 cieszyńskie pod terminem i ciechan grudniowy po terminie
Czy byłby ktoś taki dobry i przywiózł na spotkanie portera łódzkiego w butelce?
Będę bardzo wdzięcznyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziCzy Szanowne Adminostwo mieszka ok. 9km od nowego mikrusa w Sławicach? Chętnie zrobilibyśmy z silvianem rozgrzewkę przed porterami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziBrowar jest po drugiej stronie miasta. Jak będą chętni na wczesną wizytę w browarze myślę, że nie będzie z tym problemu. Zorganizuje się jakiś transport w jedną i drugą stronę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziByłoby super, oświadczę silvianowi, że znowu coś mu zaplanowałem. Się ucieszy.
Comment
-
-
Jakby szanownych Organizatorów interesowało wynajęcie salki VIP w browarze Słociak na omawiany event, to dostałem dziś informację, że jest taka możliwość. Tyle że rachunek za całą grupę musiałby dobić do 400zł. Jeśli nie uda się dosięgnąć tej kwoty, reszta (do tych 400) jest do dopłacenia. Jeśli natomiast nie chcemy się izolować za zamkniętymi drzwiami, przy jednym stole, zawsze możemy posiedzieć w barze i za to już nikt nie bierze ani grosza
Btw salka VIP jest w zasadzie za ścianą sali barowej.Last edited by slodki; 2012-11-12, 00:57.
Comment
-
-
Dzięki za info, ale będzie ciężko logistycznie raczej. Przemyśle to jeszcze jak poznam listę zdecydowanych chętnych i godzinę ich przybycia do Opola, tudzież na imprezę o czym gadaliśmy w Kofeinie.
Lista chętnych:
1. ART
2. Maggyk
3. jacekwerner
4. Ahumba
5. marek80
6. teść
7. TeDy_beer
8. dadek
9. kolega dadka (coś mi tam ART mówił, że dadek sam nie będzie)
10. dyczkin
11. Pendragon (w sumie sama nie wiem czy to było zgłoszenie)
12. zgoda
13. Promil03
14. silvian
15. Kwadri
Na razie to tak wygląda, jeśli kogoś pominęłam przepraszam, ale dopiero co wstałam
Do przyjezdnych mam pytanie o której mniej więcej planują przybyć i czy podobnie jak Promil i Silvian są zainteresowani wizytą w opolskim browarze? Jakoś trzeba imprezę rozplanować logistycznie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Ewentualne godziny przybycia do Opola to 13.14 oraz 15.00
Wyrażam gotowość to odwiedzenia SłociakaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment