A ja niestety muszę odpuścić sobie tę imprezę.
2012.12.08 - III Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Małgosiu, my z Piotrkiem, Słociaka chcemy zaliczyć jakby przy okazji. Priorytetem jest w tym dniu inna impreza. I tu pytanie, o której zaczynamy zasadnicze spotkanie?
Jeśli nie będzie dużo chętnych na Słociaka, my przyjedziemy wcześniej do Opola, odstawimy auto do Was i wybierzemy się do browaru komunikacją miejską/taxi/latającym dywanem/silvian mnie zaniesie. W Słociaku chcemy wypić po 2-3 małe piwka i tyle.
Comment
-
-
Chętnie przyłączę się do Promila i Silviana przed głównym daniemVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Ja się niestety muszę wypisać z imprezy. Bananowozu nie będę miał w ten weekend, a nowy rozkład PKP mnie po prostu zabił.
Comment
-
-
MięczakLast edited by ART; 2012-11-20, 18:35.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziJa się niestety muszę wypisać z imprezy. Bananowozu nie będę miał w ten weekend, a nowy rozkład PKP mnie po prostu zabił.
Ja się oczywiście piszę na wizytę w browarku Słociak. Przyjechać mogę do st. Opole Gł. do wyboru w godzinach: 12.45, 14.51, 18.06, 18.58. Niech więc Szanowna Administracja zarządzi a się dostosuję.
Comment
-
-
OK, więc patrząc na pociągi dyczkina i dadka o 15 z hakiem spod Dworca Głównego pojedziemy sobie do Słociaków. Silvian i Promil mają nakaz bycia u nas ok. 14.00 coby się udać do Dworca po resztę porterowiczów. W browarze zrobimy sobie rekonesans i ok. 17.00 udamy się na miejsce imprezy.
Slodki za umożliwienie wynajęcia salki VIP dziękujemy, ale logistycznie to dla mnie byłby kosmos, więc browar z pewnością odwiedzimy, natomiast główną część imprezy zrobimy gdzie indziej. Oczywiście czuj się zaproszonyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziNowy rozkład będzie dopiero od 09.12.12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi...
Silvian i Promil mają nakaz bycia u nas ok. 14.00 coby się udać do Dworca po resztę porterowiczów. W browarze zrobimy sobie rekonesans i ok. 17.00 udamy się na miejsce imprezy.
...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziCzyli dokładnie w dniu, kiedy miałem wracać. Cały dzień w pociągu - to już nie dla mnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziBydymy na czas.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziWaść raczysz ciut przesadzać. Po zmianie rozkładu 09.12.12 np. pociąg IR PIAST będzie wyjeżdżał z Opola 11.45 i w Warszawie Centralnej jest o 17.05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWpływy hanysowego jezyka?"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
Comment