Szkoda, że Opole tak daleko było
2012.12.08 - III Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
Przejrzałem zdjęcia, tyle etykiet przeszło koło nosa
Bardzo Wam zazdroszczę. Obym dożył następnego spotkaniaLast edited by dyczkin; 2012-12-09, 20:34.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dziękuję organizatorom i współbiesiadnikom ( współdegustatorom ) za niezwykle udaną imprezę. Marku - smalec był po prostu zjawiskowy ( z......ty ). Niestety, ok. 2.00 ochotnicza straż piwna musiała udać się na obowiązkowy patrol p.poż. - żadnych zarzewi ognia nie stwierdzono . Ciekawe czy w Adminowej piwniczce uchowało się coś jeszcze na następną edycję OGDP ?Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym oświadczyć, że nie mieliśmy z silvianem nic wspólnego z pożarem w opolskim ZOO."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym oświadczyć, że nie mieliśmy z silvianem nic wspólnego z pożarem w opolskim ZOO.
Comment
-
-
Lepiej niech się ktoś przyzna do zamachu na serwer browar.bizu - ewidentnie była to akcja jakiegoś pilnego obserwatora, który miał nadzieję, że Art do poniedziałku się nie podniesie po tylu porterach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziChciałbym oświadczyć, że nie mieliśmy z silvianem nic wspólnego z pożarem w opolskim ZOO.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
No i czemu nikt nie zadzwonił? No nikt..... a ja mam portera z Dojlid do wypicia. I witnickiego z 2002 roku. No nikt nie zadzwonił....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknik Wyświetlenie odpowiedziNo i czemu nikt nie zadzwonił? No nikt..... a ja mam portera z Dojlid do wypicia. I witnickiego z 2002 roku. No nikt nie zadzwonił....
Ci, którzy mieli numer i nie zadzwonili - do ukarania!
Comment
-
Comment