Żetony żetonami, a jak jest z piwem? Na stronie festiwalu nie znalazłem informacji o pojemnościach polewania. Więc jak jest, system podobny do FDP? Jakie pojemności można dostać?
2013.06.14-15 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2013
Collapse
X
-
-
Zobacz wywiad kopyra ze skitofem. Tam pada odpowiedźVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziZobacz wywiad kopyra ze skitofem. Tam pada odpowiedźwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
0,125 0,3 0,5 jak się nie mylę.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi125, 300 i 500 ml z tego co było w wywiadzie z Grześkiem Zwierzyna.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi125, 300 i 500 ml z tego co było w wywiadzie z Grześkiem Zwierzyna.Last edited by dyczkin; 2013-06-11, 21:05.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Każdy kto przyjdzie w koszulce ze zlotu browar.biz dostaje u mnie pozakonkursową dawkę piwa - w piątek bitter, w sobotę mild. Bez żetonu, do szkła festiwalowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzidla ludzi. Wyobraź sobie gościa, który stoi przed tobą, ma płacić a ten zaczyna szukać portfela. W spodniach nie ma, w plecaku niema, ma kobita, która nie wiadomo gdzie jest a może w plecaku itd. Później znajduje ale stówę a ma zapłacić 5zł i się zaczyna, bo nie mają wydać.
Mogłeś przyjść do mnie, polałbym Ci bez żetonów, tak że byś miał dość na cały wieczór
Comment
-
-
Jakoś na WFDP nie ma żetonów i dają radę. Żetony są bez sensu, powodują, że trzeba stać dwa razy w kolejce. A kolejki bywają naprawdę spore. Z kolei jeżeli się kupi za dużo traci się sporo pieniędzy - ja przy pierwszej edycji żetonowej zostałem z conajmniej 50 zł w żetonach których nie można zwrócić.
To jest jedyna rzecz która mi w Żywcu przeszkadza. Cała reszta jest OK."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziKażdy kto przyjdzie w koszulce ze zlotu browar.biz dostaje u mnie pozakonkursową dawkę piwa - w piątek bitter, w sobotę mild. Bez żetonu, do szkła festiwalowego.
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziJakoś na WFDP nie ma żetonów i dają radę. Żetony są bez sensu, powodują, że trzeba stać dwa razy w kolejce. A kolejki bywają naprawdę spore. Z kolei jeżeli się kupi za dużo traci się sporo pieniędzy - ja przy pierwszej edycji żetonowej zostałem z conajmniej 50 zł w żetonach których nie można zwrócić.
To jest jedyna rzecz która mi w Żywcu przeszkadza. Cała reszta jest OK.Last edited by e-prezes; 2013-06-11, 22:46.
Comment
-
-
dla mnie tez zetony sa najwiekszym minusem gieldy. chaos, czekasz najpierw w dlugiej kolejce na zetony, pozniej znow w innej kolejce. wiecej stoisk z zetonamiKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.cz
Comment
-
-
Są 3 stoiska, więc w kolejce stoją tylko ci, co lubią (drugie przy końcu alejki z nalewakami i trzecie w Piwiarni).
Comment
-
-
Tak z innej beczki - można normalnie zakupić sobie butelczynę piwa i przechadzać się z nią po całym terenie festiwalu, włączając w to giełdę?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment