Żetony żetonami, a jak jest z piwem? Na stronie festiwalu nie znalazłem informacji o pojemnościach polewania. Więc jak jest, system podobny do FDP? Jakie pojemności można dostać?
2013.06.14-15 - Żywiec, Festiwal Birofilia 2013
Collapse
X
-
-
Zobacz wywiad kopyra ze skitofem. Tam pada odpowiedźVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
0,125 0,3 0,5 jak się nie mylę.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2013-06-11, 21:05.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Każdy kto przyjdzie w koszulce ze zlotu browar.biz dostaje u mnie pozakonkursową dawkę piwa - w piątek bitter, w sobotę mild. Bez żetonu, do szkła festiwalowego.Comment
-
dla ludzi. Wyobraź sobie gościa, który stoi przed tobą, ma płacić a ten zaczyna szukać portfela. W spodniach nie ma, w plecaku niema, ma kobita, która nie wiadomo gdzie jest a może w plecaku itd. Później znajduje ale stówę a ma zapłacić 5zł i się zaczyna, bo nie mają wydać.W dotychczasowych edycjach FDP ani razu nie miałem takiego problemu, a trochę piwa tam wyżłopałem.
Mogłeś przyjść do mnie, polałbym Ci bez żetonów, tak że byś miał dość na cały wieczórNie no, nie będę taki, na stoiskach domowych piwowarów na porażki nie trafiłem. Z sentymentem wspominam wizytę u Kentakiego, u którego opiłem się świetnej wędzonki bez żadnej żetoniady. Na drugim biegunie płatności był kwriopijca Kopyr, który już wtedy testował rynek, wołając za swoje piwa po 4 czy 5 żetonów.
Comment
-
Jakoś na WFDP nie ma żetonów i dają radę. Żetony są bez sensu, powodują, że trzeba stać dwa razy w kolejce. A kolejki bywają naprawdę spore. Z kolei jeżeli się kupi za dużo traci się sporo pieniędzy - ja przy pierwszej edycji żetonowej zostałem z conajmniej 50 zł w żetonach których nie można zwrócić.
To jest jedyna rzecz która mi w Żywcu przeszkadza. Cała reszta jest OK."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."Comment
-
Jakoś na WFDP nie ma żetonów i dają radę. Żetony są bez sensu, powodują, że trzeba stać dwa razy w kolejce. A kolejki bywają naprawdę spore. Z kolei jeżeli się kupi za dużo traci się sporo pieniędzy - ja przy pierwszej edycji żetonowej zostałem z conajmniej 50 zł w żetonach których nie można zwrócić.
To jest jedyna rzecz która mi w Żywcu przeszkadza. Cała reszta jest OK.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2013-06-11, 22:46.Comment
-
dla mnie tez zetony sa najwiekszym minusem gieldy. chaos, czekasz najpierw w dlugiej kolejce na zetony, pozniej znow w innej kolejce. wiecej stoisk z zetonamiKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.czComment
-
Są 3 stoiska, więc w kolejce stoją tylko ci, co lubią (drugie przy końcu alejki z nalewakami i trzecie w Piwiarni).Comment
-
Tak z innej beczki - można normalnie zakupić sobie butelczynę piwa i przechadzać się z nią po całym terenie festiwalu, włączając w to giełdę?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment