2014.10.10-12 - Warszawa, Warszawski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
    Na FB dużo więcej niusów...
    ... i, nie ukrywam, trochę mnie to wqrvia...

Comment

• dyczkin
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2011.05
      • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
      Czas się oswoić z myślą o twarzoksiążce .
      Last edited by dyczkin; 2014-10-03, 09:04.
      Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• wpadzio
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2011.06
        • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
        Nie martw się, nie jesteś sam. Ja też tego nie używam i nie mam zamiaru
        Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
        Serviatus status brevis est
        3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• e-prezes
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19260

Niektóre browary z racji, że pisanie w sprawie browaru i o browarze tu na forum uważane jest za komercyjne przestały pisać w ogóle. Dla podmiotów profile FB są dużo wygodniejsze niż strony WWW.
          A już wracając do samego festiwalu, ubolewam, że tych niusów trzeba szukać na profilach browarów, blogach a nie w profilu imprezy. Wymieniłem tylko kilka, gdyż liczyłem, ze organizator dopisze resztę.
          Last edited by e-prezes; 2014-10-03, 10:14.

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

E-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• nonFelix
              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
              • 2009.12
              • 109

Polecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_s

Na tę chwilę kończymy składać katalog w którym będą odpowiedzi na najważniejsze pytania związane z Festiwalem.

Comment

• e-prezes
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                E-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.
                Jeśli wydają katalog to słusznym byłoby takie informacje ogarniać. Chciałem dobrze i znów okazuje się, że wybrzydzam

Comment

• nonFelix
                  • 2009.12
                  • 109

To tak nie działa, że jeśli robisz jedną rzecz, która jest baaardzo pracochłonna, to powinieneś ogarniać inne :-)

PL

Comment

• Pancernik
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2005.09
                    • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nonFelix Wyświetlenie odpowiedzi
                    Polecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_s
                    A czemu jemu prawa gałąź tak łopocze na wietrze?

Comment

• e-prezes
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nonFelix Wyświetlenie odpowiedzi
                      To tak nie działa, że jeśli robisz jedną rzecz, która jest baaardzo pracochłonna, to powinieneś ogarniać inne :-)

PL
                      Bo ważną kwestią na tej imprezie jest frekwencja (no chyba, że się jej boicie, a o czarnym humorze już słyszałem ). Dla potencjalnego konsumenta może być ważne jakie premiery planują wystawcy, tym bardziej, że większość się z tym nie czai.

Powiem już ostatnie słowo przed imprezą - mam nadzieję, że festiwal się uda i na stałe zagości w kalendarzu właśnie w tym terminie dla przeciwwagi do wrocławskiej i żywieckiej imprezy.

Comment

• Jaahquubel
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2014.07
                        • 34

Jakie szkło będzie do kupienia na miejscu? I czy od razu będzie dostępne?
                        Jakie objętości piwa będzie można kupić? Czy jak przyjdę z naparstkiem, to naleją mi naparstek piwa i zapłacę proporcjonalnie mniej?

Comment

• Pancernik
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.09
                          • 9787

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaahquubel Wyświetlenie odpowiedzi
                          Czy jak przyjdę z naparstkiem, to naleją mi naparstek piwa i zapłacę proporcjonalnie mniej?
                          Jak przyjdziesz z naparstkiem, to postoisz sobie w kolejce dla krasnali, a potem się zobaczy...

Comment

• nonFelix
                            • 2009.12
                            • 109

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedzi
                            To ja mam pytanie takie, czy przewidziana będzie jakaś oferta kulinarna?
                            Będą foodtrucki, restauracja, chmielarnia.

PL

Comment

• nonFelix
                              • 2009.12
                              • 109

Ukończyliśmy pracę nad naszym katalogiem! Wersję drukowaną rozdawać będziemy za darmo na Festiwalu, a tymczasem zapraszamy do pobierania wersji cyfrowej! Lista i opis piw polskich oraz części piw zagranicznych, opisy wystawców i browarów, program Strefy Piwowara Domowego! PLS share!

Comment

• VanPurRz
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2008.09
                                • 4229

Niezła książeczka
                                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Przetwarzanie...
                                X