Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Wyświetlenie odpowiedzi
2014.10.10-12 - Warszawa, Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi... i, nie ukrywam, trochę mnie to wqrvia...Last edited by dyczkin; 2014-10-03, 09:04.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi... i, nie ukrywam, trochę mnie to wqrvia...Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Niektóre browary z racji, że pisanie w sprawie browaru i o browarze tu na forum uważane jest za komercyjne przestały pisać w ogóle. Dla podmiotów profile FB są dużo wygodniejsze niż strony WWW.
A już wracając do samego festiwalu, ubolewam, że tych niusów trzeba szukać na profilach browarów, blogach a nie w profilu imprezy. Wymieniłem tylko kilka, gdyż liczyłem, ze organizator dopisze resztę.Last edited by e-prezes; 2014-10-03, 10:14.
Comment
-
-
E-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.
Comment
-
-
Polecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_s
Na tę chwilę kończymy składać katalog w którym będą odpowiedzi na najważniejsze pytania związane z Festiwalem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziE-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nonFelix Wyświetlenie odpowiedziPolecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_s
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nonFelix Wyświetlenie odpowiedziTo tak nie działa, że jeśli robisz jedną rzecz, która jest baaardzo pracochłonna, to powinieneś ogarniać inne :-)
PL
Powiem już ostatnie słowo przed imprezą - mam nadzieję, że festiwal się uda i na stałe zagości w kalendarzu właśnie w tym terminie dla przeciwwagi do wrocławskiej i żywieckiej imprezy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jaahquubel Wyświetlenie odpowiedziCzy jak przyjdę z naparstkiem, to naleją mi naparstek piwa i zapłacę proporcjonalnie mniej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziTo ja mam pytanie takie, czy przewidziana będzie jakaś oferta kulinarna?
PL
Comment
-
-
Ukończyliśmy pracę nad naszym katalogiem! Wersję drukowaną rozdawać będziemy za darmo na Festiwalu, a tymczasem zapraszamy do pobierania wersji cyfrowej! Lista i opis piw polskich oraz części piw zagranicznych, opisy wystawców i browarów, program Strefy Piwowara Domowego! PLS share!
Comment
-
Comment