Promil, weź też coś dla Ojca
2016.12.09-11 - V Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacekwerner Wyświetlenie odpowiedziPromil, weź też coś dla Ojca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziZakumałemVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziKto jeszcze pamięta?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziJa oczywiście też! 10, 11.12 mam wolne, nie wiem czy się uda załatwić też 9-go. Najwyżej dojadę rześki i pobudzę "wczorajsze" towarzystwo . Tylko czy jeszcze będzie po co przyjeżdżać ?
Jednak z racji mnogości porterów pomyślałam, że może warto byłoby zacząć w piątekŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziZasadnicza część imprezy przewidziana jest w sobotę i wtedy też będą wjeżdżały na stół old boye
Jednak z racji mnogości porterów pomyślałam, że może warto byłoby zacząć w piątek
Comment
-
-
I jak, spotkanie aktualne? Ja się mogę zjawić w stolicy browar.biz w sobotę (jeśli po piątku jeszcze będzie po co). Bilet dziś zakupiłem bo jeszcze w promocji był.
Jeśli ktoś ma jakieś specjalne zamówienia na piwa z Bazyliszka (niekoniecznie czarne i mocne) to mogę zakupić PET-y.Last edited by dadek; 2016-11-26, 02:52.
Comment
-
-
Oczywiście że aktualne. Już sprawdzamy jakość niektórych egzemplarzy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Impreza się odbędzie niezależnie od ilości osób. W tym roku aura szczególnie sprzyja porterom
Pozwolę sobie otworzyć listę obecności:
1) MaggykŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
2) Art. Przecież nie można pić samemu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziJa niestety będę wiedział w ostatniej chwili czy dojadęDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
Comment