2017.09.01-03, Legnica, Legnicki Festiwal Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

2017.09.01-03, Legnica, Legnicki Festiwal Piwa

Już w pierwszy weekend września Rynek w Legnicy zamieni się w piwne miasteczko, w którym poznacie wyjątkowe smaki dolnośląskich piw. To także czas, kultywowanego przez lata w Legnicy Święta Ogórka. Dlatego chcielibyśmy zaprosić Was na Legnicki rynek w dniach:

1 września - 14:00 - 22:00
    2 września 12:00 - 22:00
    3 wrzesnia - 12:00 - 20:00

Jak do tej pory potwierdzone są następujące browary:

Profesja
    Miedzianka
    Browar Stu Mostów
    Doctor Brew
    wBrew

Codziennie zapowiadają kolejny

Zdarzenie na FB: https://www.facebook.com/events/887786248057353/
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12778

Impreza ma być organizowana w ramach "Lotnego Dolnośląskiego Festiwalu Piw Rzemieślniczych", którego celem z tego co wiem jest przedstawiane w różnych miejscach przede wszystkim piw z Dolnego Śląska.

Oprócz w/w będzie między innymi jeszcze Probus, Wielka Wyspa, Hoppy Lab, Nepomucen + gość z Czech (Clock).

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
      2025.06.27-29 - Legnica - Lotny Festiwal Piwa
      Ahumba
      Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
      Start
      2025-06-27
      Koniec
      2025-06-29
      Adres
      Legnica, Rynek
      2024-11-29, 12:10
    • dadek
      Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
      dadek
      Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
      2023-11-17, 00:48
    • pebejot
      Armenia, Erewań, Amiryan 4, Dors craft beer & kitchen
      pebejot
      Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
      Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
      Wnętrze niezbyt...
      2024-07-10, 12:32
    • pebejot
      Węgry, Sümeg, Árpád u. 15, Sümegi Sörház
      pebejot
      Sümeg to niewielkie, kilkutysięczne miasteczko, położone zaledwie kilkanaście kilometrów na północny-zachód od Balatonu.
      Główną atrakcją turystyczną jest widoczny z daleka położony na wzgórzu Zamek, a dogodny dojazd zapewniają kursujące co dwie godziny pociągi InterRegio relacji:...
      2021-09-20, 15:13
    • Gary
      Września, Fabryczna 36, Pijalnia Delfinek
      Gary
      Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe Pycha! Przepaść w przypadku...
      2019-10-24, 23:52
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...