Czy jeszcze wolontariusze wszystkich stran mira, są jeszcze potrzebni? Bo mój junior i ja jesteśmy gotowi służyć narodowi.
Wolontariusze poszukiwani do pomocy przy III edycji WFDP
Collapse
X
-
Po pierwsze - bardzo dziękuję za liczne zgłoszenia, na dniach będę próbował ogarnąć temat i napiszę co dalej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziJako że na szkolenie sie nie załapałem to sie udzielęLast edited by Marusia; 2012-04-18, 13:24.
Comment
-
-
Po wykładach jestem gotów służyć pomocąVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dobra, czasu nie przybywa, a wręcz odwrotnie.
Mamy zatem póki co następujących chętnych do pomocy, którym to bardzo dziękuję!
- Mason
- Ahumba
- Piecia
- docent
- Komar_Pafnucy
- leona
- anteks
- amap
- czesiek1102
- dadek
- iron
- dyczkin
- żąleną
- Pendragon
- Doodeck
- Baard
- MINIAKos
- wittorio998
- mark33
- Cyneq
Teoretycznie wpasowaliście się idealnie - 20 osób i 20 miejsc do obsadzenia, ale dobrze by było, aby jeszcze kilka osób mieć w rezerwie. Wolontariat zajmie Wam nie więcej jak 2,5h. Choć może też ktoś z Was będzie chciał wspomóc działania więcej niż w jednym module.
Proszę Was o deklaracje na PW kiedy macie możliwość podziałania, to uzupełnię listę (potrzeba po dwie osoby na dany okres czasowy):
Piatek:
1) 16:00 - 18:00
2) 18:00 - 20:00
Sobota:
3) 12:00 - 14:00
4) 14:00 - 16:00 - Pendragon + ?
5) 16:00 - 18:00 - leona + ?
6) 18:00 - 20:00 - czesiek1102 + inspektor007
Niedziela:
7) 12:00 - 14:00
8) 14:00 - 16:00
9) 16:00 - 18:00
10) 18:00 - 20:00
Więcej szczegółów znajdziecie też na PW.
Liczę jeszcze na zgłoszenia kilku potencjalnych chętnychLast edited by ART; 2012-05-07, 15:26.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
No tak, ten tego, ale ja się nie zgłaszałem Ale nic nie dzieje się przypadkowo... Zatem deklaruję się do pomocy na piątek o 16 lub sobotę od 14.Last edited by Pendragon; 2012-05-07, 15:08.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ja zrezygnowałem z piątku, Biorę sobotę od 14.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo tak, ten tego, ale ja się nie zgłaszałem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
My pewnie z Żą cos wezmiemy, pewnikiem w sobotę, ale na razie trudno cokolwiek obiecać - może wstępnie sobota 12-14ta.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment