Tak jak informowałem wcześniej, przydałby się ktoś kumający po czesku na niedzielę, przy pomocy przez zespołach, a widzę że Docent już zmienił terminarz
czy jest sens wystawiać kogoś na niedzielę od 18 do 20? prawdę mówiąc to w poprzenich edycjach nie dotrwałem do tej pory i nie wiem czy w dalszym ciągu jest zainteresowanie....
Właśnie otworzyłem kompa i widzę że wsio obstawione. Więc zdaję się w tej mierze na decyzję organizatorów. Czeski u mnie płynny (nie tylko w kwestii piwnej)
Jeżeli nikogo nie będzie na ten piątek na 16 mogę pomóc bo i tak będę siedział w domu z psem Tylko szybkie pytanie z tego co zrozumiałem nie można popijać sobie piwka?
Ostatnia zmiana dokonana przez Undeath; 2012-05-08, 17:33.
Fajno, jeszcze kilka osób przyda się na piątek 1 i niedzielę 9,10. Jeśli ktoś może być w rezerwie - niech też się zgłasza
Więc oddaję się do dyspozycji szefostwa. Mogę być w ogólnej rezerwie lub obsadzić wakaty. W piątek planowo wysiadam na st. Wrocław Mikołajów o 18.10 więc dotrę do Leśnicy około 18.40.
Witam,
Do piwowarstwa domowego wróciłem po rocznej przerwie. Z braku środków wynajmowałem pokój a nie dostałem zgody na warzenie od właścicielki, bo "przecież każdy alkohol w domu robiony to bimber, a ten co go robi to pijus". Sytuacja się poprawiła i zainwestowałem w...
Witam wszystkich
Chciałbym zacząć przygodę z warzeniem własnego piwa wiec na początek kupiłem podstawowy sprzęt .Parę lat temu na pożyczonym sprzęcie udało mi się zrobić coś z brewkitów zrobił się też cydr . Zawsze to lepsze niż piwo ze sklepu. Ale do rzeczy fermentatory...
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Comment