To ja w takim razie mogę pojawić w piątek przed 16 i po udzielać się z piotry. Czy będzie możliwość odebrania koszulki już tego dnia?
Wolontariusze poszukiwani do pomocy przy III edycji WFDP
Collapse
X
-
Koszulki dopiero na Warsztatach w sobotę.
Comment
-
-
Odpłatne też?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDotarłem do tajnych wytycznych i nr 3 musi być obsadzony długowłosymi, więc sam widzisz, Darku, że nie możesz do nas dołączyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika el_kurczako Wyświetlenie odpowiedziTo ja w takim razie mogę pojawić w piątek przed 16 i po udzielać się z piotry. Czy będzie możliwość odebrania koszulki już tego dnia?
Comment
-
-
Art, możesz mnie wklepać na listę w niedzielę o 16:00 lub 18:00, jak Ci pasujewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Zaraaa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Undeath Wyświetlenie odpowiedzinie wiem jak tam jest ale na piątek ja się wpisałem...Na burzliwej: Tripel XXX
Na cichej: Amber Ale,
W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziArt, możesz mnie wklepać na listę w niedzielę o 16:00 lub 18:00, jak Ci pasujeNa burzliwej: Tripel XXX
Na cichej: Amber Ale,
W butelkach: Belgian Wheat, AIPA, Porter Bałtycki, American Stout,
Comment
-
-
Ok, temat wolontariatu możemy jako tako domknąć. Od za chwilę będę niedostępny w necie, więc jak by coś się działo proszę o telefon: 501 334 290 Pamiętajcie żeby być ok. 10 minut przed swoją zmianą
Piątek:
1) 16:00 - 18:00 - piotry + Undeath
2) 18:00 - 20:00 - Mason + dyczkin
Sobota:
3) 12:00 - 14:00 - żąleną + iron + w rezerwie dkrasnodebski, Komar_Pafnucy
4) 14:00 - 16:00 - Pendragon + docent
5) 16:00 - 18:00 - leona + Ahumba + w rezerwie Doodeck
6) 18:00 - 20:00 - czesiek1102 + inspektor007
Niedziela:
7) 12:00 - 14:00 - mark33 + Piecia + w rezerwie JAckson
8) 14:00 - 16:00 - amap + MINIAK
9) 16:00 - 18:00 - Cyneq + Baard (do 17:30?)
10) 18:00 - 20:00 - el_kurczako + Wasyll
Do zobaczenia!
ps. Dadek jesteś podpięty pod DarkaDLast edited by ART; 2012-05-10, 09:51.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedziA jeszcze nie tak dawno było 10 minut przed zmianą
Comment
-
-
10 minut oczywiście wystarczy, Iron ma plusa za wychwytywanie drobnych zmian, które chciałem przemycić
Jeszcze 2 plusy i wpierd...
Dyczkin, Docent, Amap; Wasyll - proszę o numer telefonu do Was - wyślijcie mi SMSem na 501 334 290.Last edited by ART; 2012-05-10, 09:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment